用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 4間NET 34,35小學點排名,幫我分析,THANKS
go

4間NET 34,35小學點排名,幫我分析,THANKS

我這樣講很沒良心。

我是舊獻主會舊生,但我寧取兩間奉基都不願小女以20分重回獻主會。

為甚麼? 因為它絕對沒有給我一個有慈愛有快樂的童年回憶。

補充一下: 我是成續很好入 band one 中學的"好"學生。

原帖由 BOBO6 於 10-7-12 13:54 發表
新獻主會,舊獻主會,舊奉基,奉基千禧:(只比較這4間)

坊間排名:

校舍:

教學方式:

課外活動:

邊間谷過邊間:

自行/統一派位邊間機會大細?

THANKS ...
[

我諗:
天神(女),恊恩(女),2間官小,陳瑞祺,獻主,靈光係34區最多人想入...(至於妳小朋友入唔入到?看計分..唔得就統一抽...又唔得就叩門)
我仔仔入咗陳瑞祺....正....呀...聽完講坐之後印象更好...

I don't think 天神 is in Net 34.

原帖由 alay 於 10-7-12 17:08 發表
我諗:
天神(女),恊恩(女),2間官小,陳瑞祺,獻主,靈光係34區最多人想入...(至於妳小朋友入唔入到?看計分..唔得就統一抽...又唔得就叩門)
我仔仔入咗陳瑞祺....正....呀...聽完講坐之後印象更好... ...

天神在net35, 靈光不是熱門學校.

原帖由 mow-mow 於 10-7-14 13:51 發表
I don't think 天神 is in Net 34.

34 如果是女 -
1. 聖羅撤