用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

家長會31/7

今日收到信31/7家長會, 我女女編左N1D AM, 大家好!!!多多指教
不如整個表報到丫~~~

琳琳       0907      N1D AM

0911   N1E AM

Ethan  N1E  AM

Hi,
大家好,我囡囡Audrey 編了 N1F, 但家長日31/7我地剛巧去旅行, 可能要另作安排了!

我地住沙田, 你地呢?

琳琳       0907      N1D AM [/quote]
Ethan                  N1E  AM
Audrey   1007     N1F   AM

am原來都有好多班. A-F都係am班~

我都係住沙田架

Hi, 大家好, 我仔仔讀N1B AM, 唔知有冇人讀同一班.....我都係住沙田架...你哋住沙田邊頭呀!!!!

琳琳       0907      N1D AM [/quote]
Ethan                  N1E  AM
Nicholas  0607    N1B  AM

HIHI~你好...我地住沙田頭村架...nice to meet u here...........

原帖由 jswailam928 於 10-7-14 15:58 發表
HIHI~你好...我地住沙田頭村架...nice to meet u here...........

我住愉翠苑呀!!!!Nice to Meet U also.....

woo...so many shatin yau, so good! Nice to meet you all.我地住富豪呀...你地會搭校車嗎?
我就打算首月自己帶先, 9月汾再搭校車, 因個女較細又痴身, 吾多放心呢!

原帖由 Kerokeroppi 於 10-7-14 16:04 發表

我住愉翠苑呀!!!!Nice to Meet U also.....

我地唔塔校車啊, 自己接送~

agugi
你個bb編左咩班呀???

原帖由 agugi 於 10-7-14 18:10 發表
woo...so many shatin yau, so good! Nice to meet you all.我地住富豪呀...你地會搭校車嗎?
我就打算首月自己帶先, 9月汾再搭校車, 因個女較細又痴身, 吾多放心呢!

Hi, 你9月搭校車,你交咗表比學校未,因我阿仔都係九月先搭校車,學校都要我哋交咗張表先,佢話霸住個位先喎....

Jswailam,
我囡 Audrey, 編了N1F班 !

原帖由 jswailam928 於 10-7-14 18:18 發表
我地唔塔校車啊, 自己接送~

agugi
你個bb編左咩班呀???

交左了, 寫明九月先搭校車.
我都怕吾交佢會吾編呢個站, 到時要加就較麻煩~佢係咁同我講.

我都想快D知大約幾點上校車再決定...但佢話要遲D先通知, 我問佢可否比返上年既時候我參考, 佢話無資料喺手無得講喎...  

原帖由 Kerokeroppi 於 10-7-14 19:24 發表

Hi, 你9月搭校車,你交咗表比學校未,因我阿仔都係九月先搭校車,學校都要我哋交咗張表先,佢話霸住個位先喎....

Hello all!

Isaac      1207    N1C   AM

Hello all!

Isaac      1207    N1C   AM
Josie       0707    N1B   AM

我都係沙田友喎, (大圍田心村), 我地都係9月先join 校車, 想試下可唔可以朝早自己送返學, 放學先坐校車lor!

哎呀~~我仲未收到信呀~~sn係咪用你地既回郵信封寄俾你地架? 因為我知sn手上無晒我既回郵信封架啦~

仲有咁多沙田友...咁唔知多唔多tko友呢?
我住坑口架~
我囡囡會讀am..希望今晚有信啦~

no, school's own envelop is used
I just rec'd the letter last night
probably, you can receive it within this week

回覆 18# lenny1130 的文章

打去問下啦^^