用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 2010K1同學仔你哋幾時買校服?
go

2010K1同學仔你哋幾時買校服?

Hi 你地幾時買校服同埋係邊間買?

仲有想知30/8開学前會否再有orientation and letter ?

原帖由 yoyococo 於 10-6-18 06:00 發表
Hi 你地幾時買校服同埋係邊間買?

仲有想知30/8開学前會否再有orientation and letter ?

我噚日帶咗亞囡去買,買咗兩套裙,兩套運動衫,兩件外套,加一頂帽,六百幾蚊。

你係那間供應商買, please pm me!
原帖由 babe725 於 10-6-20 22:20 發表

我噚日帶咗亞囡去買,買咗兩套裙,兩套運動衫,兩件外套,加一頂帽,六百幾蚊。

校服有帽架?

原帖由 WillBmama 於 10-6-21 22:48 發表
校服有帽架?

係outing用咖喎~

明白了, babe725 請問你在那間公司買校服? 我仍未買呢!

原帖由 babe725 於 10-6-20 22:20 發表

我就買左3條裙,其他同你一樣..7百幾蚊
我去左世X買.

2010K1同學仔你哋幾時買校服?

bebe 725, 我都未買, 你在那間買呀, 可否pm埋比我, tks!

我囝以前全都在世光買(D料好D), 但就冇頂帽, 請問有冇人話我知頂帽有often用, 係咁一定要買.
我囡囡仲未買校服, 又唔知間亞洲D料O唔OK, (但亞洲我就方便買)

Hi

剛去了亞洲看校服,$75套,不貴但品質一般,
外套唔知買唔買好 ???
佢無叫我買帽?
我都想知頂帽有用嗎

原帖由 brima 於 10-7-15 09:58 發表
我囝以前全都在世光買(D料好D), 但就冇頂帽, 請問有冇人話我知頂帽有often用, 係咁一定要買.
我囡囡仲未買校服, 又唔知間亞洲D料O唔OK, (但亞洲我就方便買) ...

原帖由 brima 於 10-7-15 09:58 發表
我囡囡仲未買校服, 又唔知間亞洲D料O唔OK, (但亞洲我就方便買) ...

我都係響世光買,有帽賣喎~~

我上星期都去左"世x" 買, 2條裙, 1 set 運動衫同埋一件外套, $4xx, 我無買帽, 見佢都唔係好靚.....我之後都有去"亞x"睇, 裙既質地薄d, 同埋無咁白, 所以只買左一件外套 $75, 返到屋企 compare, "世x" 果件外套白d, 不過我覺得 "亞x" 果件外套質地都ok

去了亞洲買了運動及正常校服各一套。

會去世光買外套,另每樣多一套,應該夠了吧??

亞洲無帽賣,但遇見個K2家長,佢話平時很少用,
只是要參加暑假班先一定要用

原帖由 fredmama 於 10-7-16 14:20 發表
我上星期都去左"世x" 買, 2條裙, 1 set 運動衫同埋一件外套, $4xx, 我無買帽, 見佢都唔係好靚.....我之後都有去"亞x"睇, 裙既質地薄d, 同埋無咁白, 所以只買左一件外套 $75, 返到屋企 compare, "世x" 果件外套白d,  ...

原帖由 Yelan 於 10-7-15 01:22 發表
bebe 725, 我都未買, 你在那間買呀, 可否pm埋比我, tks!

I bought them in X光。

我剛在紅磡大溢買了2套校服裙, 2套運動衫,1件外套同埋3對襪(有SC logo 的),一共$3xx。
佢地啲校服裙有分白啲嘅厚靚料(貴$7)同薄啲無咁白嘅料,我就各買了一條。那裏唔見有帽賣。

都聽過世光啲料好啲,不過睇完大溢嗰啲,諗住平平地都著得過。

I also bought at 世X . 兩套裙,兩套運動衫,兩件外套,加一頂帽