用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 8月考鋼琴五級 - 請問收到考試時間未呀? ...
go

8月考鋼琴五級 - 請問收到考試時間未呀? [複製鏈接]

請問各位知道考試時間未呀?
   0    0    0    0

簽名被屏蔽

they should be sent next week.

簽名被屏蔽

原帖由 ming2 於 10-7-17 16:32 發表

今日0岩0岩收到啦...

thanks.  希望老師會打電話比我啦.

我想請問五級除了三曲歌, scale, arpeggios, sight-reading, arual, 係咪仲有一part考 history ??
還有其他嗎 ?

好利害啊, 8歲已經可以考五級, 請問你點樣練琴?一日練幾多小時?
原帖由 ecec1122 於 10-7-17 20:58 發表

我想請問五級除了三曲歌, scale, arpeggios, sight-reading, arual, 係咪仲有一part考 history ??
還有其他嗎 ?

I guess you mean part D in the aural?? It is not real history but you might need to tell which period the piece were from.

原帖由 ecec1122 於 10-7-17 20:58 發表

還有其他嗎 ?
‹ 上一主題|下一主題