用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 10-11 1K2L 入黎交流下
go

10-11 1K2L 入黎交流下

大家好!!!小兒今年會讀1K2L,大家來分享吓!
請多多謝指教!

我囡 hebe , 今年入左 ik2L 呀 :loveliness:

多多指教

原帖由 natalie3288 於 10-7-5 13:24 發表
大家好!!!小兒今年會讀1K2L,大家來分享吓!
請多多謝指教!

踩場踩場, hahaha

思朗加油..haha

原帖由 chickenwing2006 於 10-7-8 03:03 發表

我囡 hebe , 今年入左 ik2L 呀 :loveliness:

多多指教

大家好呀!!!多多指教!
點解咁少人入嚟呢!

放心啦, 而家我地班有 31 人 ..... 當有一半 mami 上 bk , 我估都有 15 人既

原帖由 natalie3288 於 10-7-15 17:46 發表
大家好呀!!!多多指教!
點解咁少人入嚟呢!

hi  
    各位IK2L既媽咪 ,小朋友叫DARREN YU 大家好

返咗兩日唔知大家的小朋友開心嗎?

原帖由 natalie3288 於 10-9-3 15:35 發表

HI 各位,
我囡囡雅然,  在蜜瓜組, K2的班房好似比K1 細了很多.  
剛派了興趣班的通告, 不知參加什麼,  我囡囡就被邀請加入普通話朗誦班,  所以星期四 和五已不可以參加其他的班, 在考慮是否參加3日英語樂園. 交流吓呀!!

大家好,

我囡 hebe 番左 2 日都好開心呀, 佢係 bear group .... 暫時佢最鐘意廖老師同甘老師 , 英文個個 miss 佢好似麻麻地咋

原帖由 natalie3288 於 10-9-3 15:35 發表

我仔仔係蜜蜂組,英文個個 miss 我仔連名都識讀!

我囡 HEBE 早 2 日因為同個女同學傾計 ..... 已經由 BEAR 去左 KITTEN group , 今日放學我去接, miss liu 又講佢去完書展行番課室特登踩入花槽 ..... 真係超頑皮

我估會成日收到 miss liu 電話都唔奇

Hi,

各位IK2L既媽咪大家好 ,我個小朋友叫Cloris Lau, 佢係chicken group。

Hi,我小朋友叫Jaden  Bee Group.
上星期發燒,只返一日學!

大家好,我囡囡叫cicy,係 bear group,多多指教