用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖家學校 褓姆車將軍澳
go

褓姆車將軍澳

褓姆車將軍澳軍澳日出康城往九龍城聖家學校,各位如有資料,請提供謝謝!

你校車點啊, 係咪都係要坐一個站MTR才可上校車 ??
我剛剛見到另一討論區有人在組褓姆車由將軍澳軍澳日出康城往九龍城聖家學校,你看看有否需要.

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2233931&extra=page%3D2

原帖由 NatalieMaMe 於 10-7-16 17:51 發表
褓姆車將軍澳軍澳日出康城往九龍城聖家學校,各位如有資料,請提供謝謝!

回覆 2# leil_girl 的文章

你好,多謝你的提示,我係8月初搬出九龍城,現在行路返學大約十分鐘,返學我送,放學工人姐姐接,慳番好多時間,我想請教你什費幾時扣錢呀?我查戶口仲未扣數。
9月25日你會否返學校聽家長講座和工作坊呢?

哈哈 ~~ 原來遷家了, 我也不知學校幾時扣費用,

原帖由 NatalieMaMe 於 10-9-8 11:46 發表
你好,多謝你的提示,我係8月初搬出九龍城,現在行路返學大約十分鐘,返學我送,放學工人姐姐接,慳番好多時間,我想請教你什費幾時扣錢呀?我查戶口仲未扣數。
9月25日你會否返學校聽家長講座和工作坊呢? ...

回復 1# NatalieMaMe 的帖子

我都想急找將軍澳日出康城往返九龍城聖家學校的褓姆車, 如有資料, 可否給我, 謝謝.