用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學之園幼稚園(日出康城) 返左日出康城學之園嘅.你地覺得學校同老師點?? ...
go

返左日出康城學之園嘅.你地覺得學校同老師點?? [複製鏈接]

如題...快要决定12月要不要轉過去讀...好煩惱.....help
   0    0    0    0

我覺得老師,校長同d嬸嬸都好好, 你係唔係細b  我班好似有兩個12月b未返學, 不過你係細b既話又會返緊學既  返緊邊間呢

老師同嬸嬸都幾好呀....放心

你係上午定下午班呢?
我個仔(0810) 會响12月開學, 下午班

原帖由 chichibb 於 10-11-16 09:37 發表
我覺得老師,校長同d嬸嬸都好好, 你係唔係細b  我班好似有兩個12月b未返學, 不過你係細b既話又會返緊學既  返緊邊間呢

My son (0811) will start schooling in Dec too.  It should be PNE, if not wrong.

原帖由 liwp 於 10-11-16 15:56 發表
你係上午定下午班呢?

原帖由 liwp 於 10-11-16 15:56 發表
你係上午定下午班呢?

我個囡都係0810, 上午班, 你應該係PNE, 應該PNE全部係12月開學

我個係大仔..不過好遲先報名..收到佢地話12月開學..下午班..我校服都買埋..但阿仔喺翠茵返緊PN班...點解會報係因為初期阿仔喺翠茵勁唔中意返學...諗住LH幾好...又可以有K1保障...但到最近一個月阿仔忽然又勁中意返翠茵...攪到我好煩轉唔轉好....你地有冇人都係喺第2間PN轉過去呢???

我又係諗繄, 翠茵國際班同學之園PN點揀好.

你係咪翠茵國際班呀?

英文程度唔知兩間比較點呢?

想問翠茵PN(全日)下午有無課程, 定只係托兒?

My child will commence PN pm class in Dec in Lohas Park LH.
Can any mama kindly provide the no. of student in the class?
Teacher:student ratio is one of the factors for us to decide whether to switch to LH or not. Many thx.
‹ 上一主題|下一主題