用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 鑽石山靈糧幼稚園 鑽石山靈糧第二ROUND OFFER信收到未呀?
go

鑽石山靈糧第二ROUND OFFER信收到未呀? [複製鏈接]

請問BK mama你地有無人今日收到鑽石山靈糧堂第二ROUND既OFFER信呀?
聽BK的mama講第一ROUND既OFFER係尋日(6號)交留位費喎!!mouth:" />

0    0    0    0

我估都唔會有幾多學位乘....如果唔係,佢地仲唔那那聲出OFFER咩!  我都唔抱希望啦....

我都未收到任何email / 信件... 可能要等到星期五先有消息喇!

原帖由 mya 於 10-12-7 16:25 發表
我估都唔會有幾多學位乘....如果唔係,佢地仲唔那那聲出OFFER咩!  我都唔抱希望啦....

Agreed. 我都估街位真係唔多喇, 咁你有其它KG offer未呀?

原帖由 RC-mama 於 10-12-7 19:46 發表
我都未收到任何email / 信件... 可能要等到星期五先有消息喇!

唉收同唔收都剩係想知結果姐

我都係咁話,我到依家都冇收到e-mail......只係想知結果姐....得唔得都預左啦....
原帖由 wing.2bb 於 10-12-7 21:19 發表

唉收同唔收都剩係想知結果姐

我係第一輪收左的,但放棄了offer,已經send左email通知唔讀,佢今日都打電話俾我問我仲交唔交留位費,我話唔讀了,佢應該confirm晒第一輪的offer之後再出email俾第2輪的!!各位, add oil!

我都打定輸數架啦, 好彩有OFFER~

回復 2# 甜夢噹 的帖子

請問你小朋友有冇讀佢嘅N班架?

回復 9# wing.2bb 的帖子

冇ah~
my boy is 0809 small B~

9/12 今日收到信話後備生
嗊即係點? 連 round 2 都唔入圍吧

醒目開學勳章

原帖由 stockmike 於 10-12-9 18:33 發表
9/12 今日收到信話後備生
嗊即係點? 連 round 2 都唔入圍吧

啱啱收到email, 話係"後備生"
係唔係無offer就係後備生???? 究竟有幾多個後備生呀 ????
我個仔係五月仔, 佢in咗9間, 但依家一間都無offer, 佢in每間嘅表現都好好, 全部答晒野, 做齊野, 係唔係我哋做家長嘅表現唔好呢 ????

我死啦我死啦, o岩o岩收到email, 佢話收阿女下午班, 但發出的date係11月26日!!!!!!!!!!! 話12月2日要交支票!!!!!!!! 今日係12月9日呀!!! 咩事呀............我仲有冇位呀, 點解今日o岩o岩先收到個email, 我點算呀.........電話冇人聽, 我係咪明天上門問佢, 比埋個email收到時間佢看, 做証明, 死都要番個位呀!!!!!!!!!!!!!!! 天呀!!!!!!

ok啦ok啦, 有人聽, 佢攪錯個email內容, 20號前比支票便ok, 仲幫我再check多一次, 係收阿女, 真係嚇死我啦.........................

今日收到EMAIL,係waitting list...

ME 2 Only waiting list !!

今日收到EMAIL系WAITING LISTING BUT我會回覆REJECT THE WAITING.

唉, 我仔仔都係今日收到E-MAIL做後備生., 都唔知仲WAIT 唔 WAIT 好.

我都係今日收到waiting , 都預左無 ga 啦.

Our daughter, born in Sep 08, just received the pm offer.  The teacher phoned to us in the yesterday evening, and then we received two emails for the confirmation (one is outdated and one is updated).
BUT, we will turn down the offer again.  Last year we also turned down the offer from Lam Tin Ling Liang N class.
‹ 上一主題|下一主題