用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 禮賢會學校 有冇家長放棄中西區禮賢會幼稚園offer?
go

有冇家長放棄中西區禮賢會幼稚園offer?

我知好多小朋友手上好多offer,到而家大部份kg都出咗結果,我想睇下有幾多家長放棄禮賢offer(由其是am)!感激不盡!

我會. 希望幫到你.

原帖 w_y 於 11-2-17 00:15 發表
我會. 希望幫到你.
thanks!我只得pm offer,希望轉到am!你好似有sh offer!恭喜你!

謝謝! IN 時我答老師只能要am. 你係咪答佢上下都得?

原帖由 chloema622 於 11-2-17 00:24 發表
thanks!我只得pm offer,希望轉到am!你好似有sh offer!恭喜你!

原帖由 w_y 於 11-2-17 00:28 發表
謝謝! IN 時我答老師只能要am. 你係咪答佢上下都得?

係!禮賢係第一間in架,我都有諗答只要am.,但又怕入唔到!阿Q 想返轉頭,如禮賢pm.都冇,到而家一間offer都冇肯定人都癲,而家唯有寄望轉到am.,我都心滿意足!
我知禮賢唔係好多家長首選,最初留位只係買個保險!所以陸續會有好多學任位放返出嚟!
我想問下你地有冇打去學校話唔讀?

我會等心儀果間註冊之後 (放心, 仲有幾日咋), 一次過寫信去晒咁多間放棄學位. 呢間都係我第一間in, 對此校印象好好, 亦因為咁俾左我地之後 interviews 好大信心. 相信你的孩子會在禮賢有愉快的學習生活  !

回復 1# w_y 的帖子

你真係一個盡責,好好的家長,你真心想每個小朋友可以讀到心儀學校,各有所需!希望所有小朋友可以開開心心!
我地做家長應該為自己個小朋友而驕傲,雖然唔係每間都有offer,但好好完成所有interview,表現好但唔收,可能同學校無緣,唔好去責怪任何人!做任何事,付出了唔等於有回報!
我要為所有家長,小朋友鼓掌!

原帖由 w_y 於 11-2-17 08:46 發表
我會等心儀果間註冊之後 (放心, 仲有幾日咋), 一次過寫信去晒咁多間放棄學位. 呢間都係我第一間in, 對此校印象好好, 亦因為咁俾左我地之後 interviews 好大信心. 相信你的孩子會在禮賢有愉快的學習生活  ! ...

嘻嘻!當年我都係為左個間放棄禮賢!祝你好運!