用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 報咗09年St. Paul Day Nursery 的, 入嚟傾吓啦 ! (Part ...
go

報咗09年St. Paul Day Nursery 的, 入嚟傾吓啦 ! (Part 2) [複製鏈接]

報咗09年St. Paul Day Nursery 的, 入嚟傾吓啦 ! (Part 2)  

之前果個post,在毫無通知下被人封咗。依家係度開個Part 2版,希望各位返來繼續傾 ~
   6    0    0    1

報到先

希望其他老友都睇到啦 ~

貢獻勳章

原帖由 max1116 於 11-4-21 18:02 發表

點會睇唔到 ??

只不過佢哋未得閒o者 !!

不過妳堅持要用番呢個名,搞到我都唔好意入嚟學嘢添 !!
[img]http://forum.baby-kingdom.

係lor... 版主mud都唔講就封佐, 好唔禮貌wor...

我仲以為BK有問題添, 留唔到言ge...

原帖由 max1116 於 11-4-21 18:02 發表

報到!

報到先!
玩左幾日, 今日要返工..
朝早8點開會開到3點先有得食飯, 抖抖
真係好想繼續放假呢
]

唔知攪乜鬼,舊post又好似解封 law ~

原帖由 max1116 於 11-4-28 12:10 發表
唔知攪乜鬼,舊post又好似解封 law ~

咁我地起邊樹傾呀?

回覆 1# elmolly 的文章

係呢度傾啦! 還定都開佐新頁...

呢排買佐好多野ㄚ, vedio camera, 濾水器, 洗衣機, 玩具櫃...... 財爺派的金+退稅已經用晒......

返黎先,頭先去左舊個邊

MAX :
玩完返黎,好玩開心嗎?

EMOLLY :
業主加30%.....差唔多囉..你睇D樓價就知,萬蚊一呎 ! 癲 !

JJ :
你過來人,咩鬼都準備晒啦,家下等生 !

KAHEIBABA:
話時話呢,上次你仲未PM答完我野噃。。。

ALOYMO:
睇到面書,呀妹冇野嘛

Snoopywy, 你返來就好囉 ~
我擒晚由吉隆坡返來,都唔錯啦 ~ 去咗水族館,水上樂園,shopping mall,輕輕鬆鬆玩咗5日。大女話"我真係好鍾意呢度呀?" 點解 ? "因為玩水好開心" 臨走去到機場,忽然間含住兩泡眼淚講 "我 ... 我真係好掛住呢度呀"
KaHeiBaBa 今日飛咗去食海南雞飯喇 ~ 睇怕要再遲d回覆了。

原帖由 jjtseung 於 11-4-28 14:31 發表

呢排買佐好多野ㄚ, vedio camera, 濾水器, 洗衣機, 玩具櫃...... 財爺派的金+退稅已經用晒......

我部video camera, 由阿女出世到而家都用唔到30次...

你先洗未來錢

回覆 3# Snoopywy 的文章

幣在我d人工無加30%呢, 連10%都無呀:;pppp:

原帖由 max1116 於 11-4-28 16:50 發表
我擒晚由吉隆坡返來,都唔錯啦 ~ 去咗水族館,水上樂園,shopping mall,輕輕鬆鬆玩咗5日。大女話"我真係好鍾意呢度呀?" 點解 ? "因為玩水好開心" 臨走去到機場,忽然間含住兩泡眼淚講 "我 ... 我真 ...

你囡囡好攪笑, KL定係星加玻好玩d?

下一站你去邊呀?

係咪真係女生外向? 呢個假期我要去搵屋, 就問阿女想跟我一齊去睇屋定係跟我朋友一家去海灘玩, 佢即刻就話去beach, 同佢clarify左幾次係得佢自己跟人去, 諗住佢會叫我地同佢一齊去, 點知佢係話"我唔會喊架", 仲講左幾次, 慌死我唔比佢去, 真係...估佢唔到

驚佢放咁耐假會悶就問佢去唔去佢個舊同學仔屋企玩, 佢第一個反應係話"食埋飯先返屋企", 真係唔知係佢外向定係我地難頂, 得果4歲人仔已經唔"痴"家

貢獻勳章

原帖由 jjtseung 於 11-4-28 14:31 發表

佢好似重未派喎 ??
[img]http://forum.baby-kingdom.

貢獻勳章

原帖由 Snoopywy 於 11-4-28 16:06 發表
MAX :
玩完返黎,好玩開心嗎?

EMOLLY :
業主加30%.....差唔多囉..你睇D樓價就知,萬蚊一呎 ! 癲 !

JJ :
你過來人,咩鬼都準備晒啦,家下等生 !

KAHEIBABA:
話時話呢,上次你仲未PM答完我野噃。。。

ALOYMO:
睇到面書,呀妹冇野嘛 ...

唔好意思,呢幾日都比較忙 ..... 忙緊玩   (我依家唔喺香港);查實重有好多 pm 都未覆,希望可以盡快答妳,OK ??

貢獻勳章

原帖由 max1116 於 11-4-28 16:50 發表
我擒晚由吉隆坡返來,都唔錯啦 ~ 去咗水族館,水上樂園,shopping mall,輕輕鬆鬆玩咗5日。大女話"我真係好鍾意呢度呀?" 點解 ? "因為玩水好開心" 臨走去到機場,忽然間含住兩泡眼淚講 "我 ... 我真 ...

咁其實我都重可以上網,只不過係太勀 (玩到好勀嗰隻) !!
‹ 上一主題|下一主題