用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香港劍X學校(旺角)-極不滿意
go

香港劍X學校(旺角)-極不滿意

參加了暑期班, 買了全套裝備, 比把舊劍我, 又崩又殘(話大6嘢喺咁,實有d), 因給劍時我不在場, 即堂已用了,不肯換. 一早比哂錢,仲有件衫話無貨, 次次都話下堂有. D職員把口超叻(串), 有佢講冇你講. 服務勁差.

那一歲組別?包埋劍?不是三樣而已?

原帖由 SarsMum 於 11-8-1 15:27 發表
參加了暑期班, 買了全套裝備, 比把舊劍我, 又崩又殘(話大6嘢喺咁,實有d), 因給劍時我不在場, 即堂已用了,不肯換. 一早比哂錢,仲有件衫話無貨, 次次都話下堂有. D職員把口超叻(串), 有佢講冇你講. 服務勁差. ...

因之前在一些興趣小組學過, 有基本底子, 想試打比賽, 暑假後繼續長學, 所以買全套. 真不知服務這麼差.

原帖由 dogmonkey 於 11-8-1 18:34 發表
那一歲組別?包埋劍?不是三樣而已?

咁如果第時真係要買劍, 要自己去check check先.
暑期那套三件用品, $500定$520, 上得7堂, 希望今個星期開始可用面罩同護身(呢兩樣仲未派). :(

如果不繼續學, 的確幾浪費. :(

原帖由 SarsMum 於 11-8-1 18:56 發表
因之前在一些興趣小組學過, 有基本底子, 想試打比賽, 暑假後繼續長學, 所以買全套. 真不知服務這麼差.

我小朋友已在這上了兩年,但我不覺得是這樣喎。 當時上完暑期班要買全套的時候,佢地返而俾好多意見我。e.g. 買大多d,怎樣清潔等。我不是幫他們講好說話,只是講我所見。

原帖由 SarsMum 於 11-8-1 15:27 發表
參加了暑期班, 買了全套裝備, 比把舊劍我, 又崩又殘(話大6嘢喺咁,實有d), 因給劍時我不在場, 即堂已用了,不肯換. 一早比哂錢,仲有件衫話無貨, 次次都話下堂有. D職員把口超叻(串), 有佢講冇你講. 服務勁差. ...