用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有冇人知道2011全港中學排名??
go

有冇人知道2011全港中學排名?? [複製鏈接]

0    0    0    0

有都不會是official,可信性不高。

妳咩學網 ?

全港中學排名重來就沒有"official",有參考價值就行,我就十分感謝khmama的排名資料,解決了我今年填統一派位表時的煩惱。

謬種留傳,習非勝是,更何況Khmama已具體說明資料排列準則,數據等,又唔駛自己再摷一次。參考價值已比一般的為高,做人最緊要有宗旨,入到好學校就當獎勵,入唔到又唔駛氣餒。選校時不妨看看,費事揀錯banding,到時跳橋、跳海、跳樓、跳船、跳飛機都冇人可憐。

Download 唔到 khmama 中學排名 條 link.

可否 PM / email 給我 點樣 download.

想參考下.  thanks.

回覆 6# Mothercc 的文章

我試過用 Win 7 OS 的電腦 download不到,用 XP OS 的電腦才成功 download。

如果還是不能,給我妳的 e-mail address,我可將已 download 的 file forward 給妳。

Good Luck!

原帖由 BearBearD 於 11-9-10 16:16 發表
全港中學排名重來就沒有"official",有參考價值就行,我就十分感謝khmama的排名資料,解決了我今年填統一派位表時的煩惱。

完全同意. 真係解決了很多很多嘅煩惱. 只要跟住分了的BANDING, 自己再根據自己得知的校風嚟排就可以. KHMAMA真係幫了很大的忙. 多謝KHAMMA.
‹ 上一主題|下一主題