用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 青少年學唱歌
go

青少年學唱歌

小兒十二歲,他夢想做搖滾樂歌手,但他的聲底馬馬地,好薄、唔夠嚮。請問有無好的老師介紹,或可參加甚麼課程、活動。謝謝!

推!

u can pm me for further details :)

回復 1# Tommy 的帖子

回覆 1# Tommy 的文章

可以去良坊音樂度學丫

我個仔16歲 之前話想學唱歌就上網Search 咗呢間學院

你有興趣上 佢地個網 http://www.mmo.hk 看看吧

呀仔話d 呀sir 後生得嚟都有經驗學pop 或者要band sound d 都識教

希望幫到你啦~

原帖由 zero_hour 於 11-9-20 03:25 發表
可以去良坊音樂度學丫

我個仔16歲 之前話想學唱歌就上網Search 咗呢間學院

你有興趣上 佢地個網 http://www.mmo.hk 看看吧

呀仔話d 呀sir 後生得嚟都有經驗學pop 或者要band sound d 都識教

希望幫到你啦~ ...

多謝您的資料,睇落都唔錯,或者我揾日帶阿仔去感受一下氣氛先。您囝囝學左幾耐?係唔係一對一教授?

我個仔學咗around 半年~ 佢跟Ray sir 上技巧班 4 - 6 個人~

我見個網都有話 有小組班 同個人班 不過收費就唔同囉~

呀仔話去之前要打個電話上去book 時間~ 因為上面唔係每日隨時都有人喎~

希望幫到你啦~

我就覺得音樂好 運動又好~ 如果細ge 有興趣就盡早俾佢地學 先容易學得出有成績

原帖由 zero_hour 於 11-9-21 04:49 發表
我個仔學咗around 半年~ 佢跟Ray sir 上技巧班 4 - 6 個人~

我見個網都有話 有小組班 同個人班 不過收費就唔同囉~

呀仔話去之前要打個電話上去book 時間~ 因為上面唔係每日隨時都有人喎~

希望幫到你啦~

我就覺 ...

明白,唔該晒!