用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 沙田 - band 2 學生
go

沙田 - band 2 學生

band 2成績, 自行想試band 1 尾既中學, 郭德勝, 胡忠, 鄭榮之, 聖母, 林漢光邊兩間機會大d?

另外, band 2中學之中, 陳震夏, 基督, 馬崇, 聖若瑟, 梁文燕, 馮黃鳳亭, 陳楷, 呢幾間中學你地會點排呢?  

請賜教!

原帖由 lcwing 於 11-11-30 11:09 發表
band 2成績, 自行想試band 1 尾既中學, 郭德勝, 胡忠, 鄭榮之, 聖母, 林漢光邊兩間機會大d?

另外, band 2中學之中, 陳震夏, 基督, 馬崇, 聖若瑟, 梁文燕, 馮黃鳳亭, 陳楷, 呢幾間中學你地會點排呢?  

請賜教! ...

個人意見,以受歡迎計:
LHK>KTS>CWG>WC>IHMC

另外,你講的"Band2",
SJ>MOSTT>CCH>CC>FWFT>HLMS=POHCK

所以,點排自已諗~
仲有,以上有d有連繫小學,位可能少d。

原帖由 pineapple0983 於 11-11-30 12:28 發表

個人意見,以受歡迎計:
LHK>KTS>CWG>WC>IHMC

另外,你講的"Band2",
SJ>MOSTT>CCH>CC>FWFT>HLMS=POHCK

所以,點排自已諗~
仲有,以上有d有連繫小學,位可能少d。 ...

Thanks Pineapple,
請問我listed果d, 係咪有d唔係band 2架?

原帖由 lcwing 於 11-11-30 18:11 發表

Thanks Pineapple,
請問我listed果d, 係咪有d唔係band 2架?

sorry 並非咁意思;你list 嗰啲第二part 應該都係 band2~

詳情你可以參考 khmama 置頂的2010 中學排名~

我仔都BAND 2頭
我第一階段想
鄭榮之,林漢光....(.聖母D學生都好似OK都想報,但我諗機會好好好微).

聽人講林漢光好似講明只係收band 1生, 機會好似比鄭榮之, 聖心, 郭德勝微d喎

第一階段Band 2 報鄭榮之,林漢光...., 機會好微啦!