用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天神嘉諾撒學校 我女兒派到天神嘉諾撒學校
go

我女兒派到天神嘉諾撒學校 [複製鏈接]

VERY LUCKY ...  !! 只得首名出生子女 -- 5 分 + 適齡兒童 -- 10 分 !!!

總之好開心,但有壓力 !!
   0    0    0    0

恭喜你, 點解你話有壓力, 請問你是否在該校的校網

原帖由 icydaddy 於 08-12-11 14:17 發表
VERY LUCKY ...  !! 只得首名出生子女 -- 5 分 + 適齡兒童 -- 10 分 !!!

總之好開心,但有壓力 !!

想做個小统計, 請問仲有冇15分派到天神嘉諾撒呀?  因我都喺得15分咋, 想為女兒準備一下, 謝謝 !

at least 5 gril with 15 marks

jonahlee
icydaddy
Chuenma
limyiu
linusfong

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1686209&extra=page%3D15&page=4

原帖由 jonahlee 於 09-2-9 10:10 發表

想做個小统計, 請問仲有冇15分派到天神嘉諾撒呀?  因我都喺得15分咋, 想為女兒準備一下, 謝謝 !

我想問下咁多位係咪都住果區架 ?? 我住九龍灣果邊..囡囡出年9月都小一,唔知有無機會派到..所以都想問多d..thx

原帖由 linusfong 於 09-2-9 18:24 發表
at least 5 gril with 15 marks

jonahlee
icydaddy
Chuenma
limyiu
linusfong

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1686209&extra=page%3D15&page=4
[size=medium]~ 我愛臭嬌 ~

原帖由 cmlstephanie 於 09-1-21 14:16 發表
恭喜你, 點解你話有壓力, 請問你是否在該校的校網

我怕女兒追唔上 . She not smark and 太心散 .
非常重要是夜訓 !
是的, 住 Whampoa Garden

哎喲!我囡囡都好夜瞓 (over 10:30瞓, 7:30 起身)。
是否心散要睇佢必情,同佢溫書有時好似打杖咁,有時自已做好所有嘢。

我住黃埔新邨,第日有機會見。

原帖由 icydaddy 於 09-2-12 14:15 發表

我怕女兒追唔上 . She not smark and 太心散 .
非常重要是夜訓 !
是的, 住 Whampoa Garden

我的囡囡都是派到入天神,請問你們點解揀這間嘅?有甚麼吸引之處(除了一條龍之外)?

icydaddy & linusfong,

我都係黃埔新村. 不過女女剛出世幾個月 :p 第時都唸住幫女女報天神架(因為我係 old girl. 好中意呢間學校). 哈哈

想問你地女女讀邊間幼稚園架?? 同埋知唔知黃埔邊度有 playgroup 呢??? Thanks. 因九龍城 mama 會好少人分享呢 D 呀 :(

hi 各位Mami, Daddy, 你們好!

我都好鍾意“天神”,KaKa 我個囡都好細,大過你的小小,今年9月才讀K1,我都開始做梗資料搜集,如果將來有機收佢,我地要潛水過黎番學!

請問呢度有冇過港島黎番學mama,可以分享嗎?
請問自行20分,穩陣嗎?

Things change in 2 years time.  Difficult to predict

原帖由 Gmajor 於 09-7-14 15:33 發表
hi 各位Mami, Daddy, 你們好!

我都好鍾意“天神”,KaKa 我個囡都好細,大過你的小小,今年9月才讀K1,我都開始做梗資料搜集,如果將來有機收佢,我地要潛水過黎番學!

請問呢度有冇過港島黎番學mama,可以分享嗎?
請問自行20分,穩陣 ...

回覆 1# linusfong 的文章

咁又係,我地考Kg時候,夠晒分,個囡表現好好,我地都只係waiting,我諗到時仲難!
‹ 上一主題|下一主題