用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有無人知道今年啟思小學幼稚園interview? ...
go

請問有無人知道今年啟思小學幼稚園interview? [複製鏈接]

請問有無人知道今年09/10啟思小學幼稚園interview內容?
謝謝!
   0    0    0    0

我的安排左響11月8日下午去 in 呀...

原帖由 babemame 於 08-11-2 17:30 發表
請問有無人知道今年09/10啟思小學幼稚園interview內容?
謝謝!

上星期六我仔仔in咗, 只係砌吓圖形, 認吓cat, dog 同bird, 同公仔飲水, 主要都係同老師一齊玩玩具, 最後同daddy mami 傾吓計, 唔係好難!

你地覺得呢間學校好唔好呀? 有冇朋友係到讀過呀? 我就like佢一條龍, 以後唔駛煩!

我同囝囝其實響十月中去過 in K1 插班 (面試內容跟你的差不多)....不過 failed....唔知係唔係因為我個囝有 speech delay...或另有其他原因...

我當時見到一個 K3家長等接囡囡放學...問佢學校好唔好,佢話好...再問有咩唔好,佢諗左一陣,答暫時唔覺有咩唔好...

我亦經 BK 同一位由K1開始讀,依家 P2既家長傾過電話,都係一致好評...

原帖由 monchuchu 於 08-11-3 20:31 發表
上星期六我仔仔in咗, 只係砌吓圖形, 認吓cat, dog 同bird, 同公仔飲水, 主要都係同老師一齊玩玩具, 最後同daddy mami 傾吓計, 唔係好難!

你地覺得呢間學校好唔好呀? 有冇朋友係到讀過呀? 我就like佢一條龍, 以後唔 ...
‹ 上一主題|下一主題