用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖保祿幼兒園 及 舊校服
go

聖保祿幼兒園 及 舊校服 [複製鏈接]

聖保祿幼兒園 及 舊校服

我bb做插班生 一月入讀聖保祿幼兒園(N1),
如有該校的資訊, 可與我分享
我想環保及節約一點, 如果有人有舊校服, 可通知我

May Peace of god be with you and your family

Re: 聖保祿幼兒園 及 舊校服

How much (school fee) for each month?

Agnesandy:

do you know which class your bb will join at SPN?

醒目開學勳章

Hi, Angesandy

我有一個舊的(其實只用了2個幾月)的細書包, 你啱唔啱用呀? 我可以送俾你, 唔捨得掉都係唔想side野.

貢獻勳章

Agnesandy 寫道:

妳可以 Click SPN's mami
or Click 聖保祿幼兒園主網頁

MARSHMELLOW,

讀邊一班, 都會同妳囡囡同班, 哈哈 !!  
If join N1B, 相信會係 黃老師 果組 !!  

WST,

每月學費HK$5,250.00 (每年於八月份調整收費)。
[img]http://forum.baby-kingdom.

Hi 咁多位,

我本身都好想同囡囡報名, 但我入過 SPN 的 website 睇, 原來仲有間 SPK , 但我太 stupid 睇極睇唔明, 請各位賜教吓 !

1. SPN 同 SPK 是否一样由 nursery 讀上去, 一共 4 年 ?
     or 好以某 d 學校頭兩年係幼兒園, 後兩年係幼稚園?

2. 我見到 SPN 的入紙年齡是要滿 2 歲但不足3 歲 ; 但 SPK 的入紙年齡是要滿 3 歲但不足4 歲. 咁即是否先報 SPN 先 ? 我囡囡04年10月尾出世, 07/08年報名時剛係 2 歲 11個月, 咁收大女的機會是否会細 d呢?

3.  是否兩間的小朋友入直屬小學的機会一样 ?

4.  兩間的收生情況是否一样咁多人爭 ? 有冇話边間機會高 d ?

5.  interview 時是否不接見小朋友而係家長呢 ?

6.  是否 SPN prefer 在職家長多d ? 咁我係 fulltime mum就多數無行 ?

請恕我咁多 question !!

Agnesandy,

Nice to meet you.  When was your baby born? If you are in N1B, then my daughter probably won't be the smallest in the class loh.

THB

Thank you KaHeiBaBa.

thank you.
不過我一時快手在面試那日, 已經買了.
它可留給其他有需要的小朋友.
May Peace of god be with you and your family

其實我也不知那一班, 總之是n1,
她2004年9月3日出世,
我是full-time work. 所以她要全日

我好想知, 學校好唔好,
入讀後有什麼要注意

Dear Agnesandy,
May I know why your kid can be a 插班生, because I called the school earlier and they said they don't accept 插班生 .....it really confused me. Thanks in advance!

醒目開學勳章

放心啦, 你的小朋友讀了這校一定很開心.  我個女讀了不知幾開心, 仲叫我要交學費tim呀(佢怕我唔交學費佢就無得番這校), d家長又隨和又nice.  其實so far我都無聽人話讀這校的學生會讀得唔開心的.

Dear apapa,

我在去年已申請, 但無收, 只在waiting list.  上個月尾, 學校告訴我說有位, 要面見, 就是這樣了

Dear apapa,

我在去年已申請, 但無收, 只在waiting list.  上個月尾, 學校告訴我說有位, 要面見, 就是這樣了

Dear Agnesandy,
Thank you for your reply, good luck to your girl, SPN is an excellent school!

醒目開學勳章

harrison 寫道:
Hi 咁多位,

我本身都好想同囡囡報名, 但我入過 SPN 的 website 睇, 原來仲有間 SPK , 但我太 stupid 睇極睇唔明, 請各位賜教吓 !

1. SPN 同 SPK 是否一样由 nursery 讀上去, 一共 4 年 ?
     or 好以某 d 學校頭兩年係幼兒園, 後兩年係幼稚園?

SPN and SPK are two independent kinder.  Four years for SPN (N1-N4: 2 years - 6 years old).  Three years for SPK (K1-K3: 3 year - 6 years old)

2. 我見到 SPN 的入紙年齡是要滿 2 歲但不足3 歲 ; 但 SPK 的入紙年齡是要滿 3 歲但不足4 歲. 咁即是否先報 SPN 先 ? 我囡囡04年10月尾出世, 07/08年報名時剛係 2 歲 11個月, 咁收大女的機會是否会細 d呢?
If you choose SPN at age 2, then you have to stay in SPN for 4 years.  SPK will not consider your application at age 3.
Normally SPN will not consider "small girl".  It accepts application at Feb when your kid is 2 years 4 months and your kid will start N1 at 2 years 10 months.  Actually, she will be a big girl then.

3.  是否兩間的小朋友入直屬小學的機会一样 ?
Yes.

4.  兩間的收生情況是否一样咁多人爭 ? 有冇話边間機會高 d ?
SPK accepts more kids.  There are 3 a.m. classes and 3 p.m. classes taking 180 kids.  SPN is a full time kinder only accepts about 60 kids into 2 classes.

5.  interview 時是否不接見小朋友而係家長呢 ?
No.  SPN interviews both.

6.  是否 SPN prefer 在職家長多d ? 咁我係 fulltime mum就多數無行 ?
Don't know about any discrimination, but many working mum indeed.  Believe that most fulltime mum won't prefer to put a 2 year old to a full time kinder!

請恕我咁多 question !!

Hope the info helps.

Mrs Wong,

Thank you so much for your useful info.  I'll try to apply in the comming year.

Thanks again !!

醒目開學勳章

各位親愛的聖保祿幼兒園媽咪(SPN's mami),

如果有SPN - 3歲碼及以上的校服有多及願意送出的話, 請pm本人.

十分感謝!

我個女在2004年12月20日出世,今年8月2日就入讀N1。
‹ 上一主題|下一主題