用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 09-10年SFA小二家長情報站
樓主: 小B維維
go

09-10年SFA小二家長情報站 [複製鏈接]

學校除了叫小朋友帶口罩 , 勤洗手外,都唔知可以倣甚麼?
要有一定確診H1N1的學生先會停課,好多小朋友都是流感象徵,不是確診, 其實我都唔想停課, 你們有沒有想去打H1N1防疫針呢?

原帖由 gordon 於 09-9-25 13:07 發表
This is expected since my son told me that they need to wear mask at school and schoolbus, I think it is still not complusory to wear mask in the schoolbus but my son would rather do so. Hope it is no ...

My son study in P1 ,any parent can tell me the school time when 7-11 Nov 09 examination ?
e-mail address change to : [email protected]

好靜喎

考完試囉, 又可以去玩下, 下星期學校旅行, 維維已經去了超市入貨, 佢似去開大食會多過去旅行

下星期得15度以下, 各位要著多幾件衫, 小心身體

今日天氣好 , 荃灣低至9度呀
不過都無影片小朋友去旅行的心情  

原帖由 小B維維 於 09-11-13 23:35 發表
好靜喎

考完試囉, 又可以去玩下, 下星期學校旅行, 維維已經去了超市入貨, 佢似去開大食會多過去旅行

下星期得15度以下, 各位要著多幾件衫, 小心身體 ...

[數B應用題]

2C班的.今日沒有功課[數B應用題], 可以scan及send email比我嗎? 謝.
:pint:嬡之星球 :-D 我嬡G女02年9月13日-2:44pm出世, 重3.7kgs; 10個月就識行啦!!!! 4歲啦! 返學好開心呀 ! 媽咪爹o地好錫我嫁! 多謝媽咪爹o地! 大頭相為近日小囡大作
‹ 上一主題|下一主題