用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 忍痛放棄迦密個位
go

忍痛放棄迦密個位 [複製鏈接]

今日見咗沙官小既校長,感覺好好,校長都好nice,即時話俾我哋知,收咗我個小朋友,聽日就可以註冊,好開心~~~
但迦密都非常好,我都好中意,校長俾我既印象很深刻,系一位好有愛心既人,真系好難選擇~~~~~~~~
最後都系忍痛放棄咗迦密,始終沙官系我既第一志願(88網)
我好多謝迦密既崔校長,俾咗個機會我既小朋友,真系唔好意思
   0    0    0    0

醒目開學勳章

你依家O既心情同我舊年一樣~~~ 好唔捨得, 好似好對唔住崔校長, 因為佢真係好好~~ 所以如果有朋友問我意見, 我一定會大力推薦迦密!!

By the way, 歡迎加入沙官!

原帖由 蠟筆小新新 於 10-7-6 22:04 發表
今日見咗沙官小既校長,感覺好好,校長都好nice,即時話俾我哋知,收咗我個小朋友,聽日就可以註冊,好開心~~~
但迦密都非常好,我都好中意,校長俾我既印象很深刻,系一位好有愛心既人,真系好難選擇~~~~~~~~
最後都系忍痛放棄咗迦密,始 ...

咁你之前派左間學校..仲未開始買書同訂校服未呀???

我想問樓主, 知唔知沙官如果冇揀佢, 可否叩門呀?? TKS (我唔係太熟, 希望唔好見笑)

迦密係好學校

回覆 5# Aerith 的文章

講真,我個心都好唔舒服!兩間學校都系同一日通知,而沙官就早咗幾個鐘,系我已經絕望既時候,我收到沙官既電話,果種感覺我真系無法形容,跟住迦密打電話嚟叫我去註冊,果晚我成晚無訓,放棄迦密我真系好唔捨得!!或者第日我會後悔~~~
我真系想同崔校長講聲“對唔住!!!”
‹ 上一主題|下一主題