用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立紀念小學 仁立紀念小學家長區(3)
go

仁立紀念小學家長區(3)  

點解其他TOPIC停灑, 唔俾REPLY嘅???

黃巴士

YLMBEE
請問下次呈分試係獨立計分,定拉埋今次測驗分計算

我都有好多問題想問:-
呈分試的默書成績, 計唔計平時默書40%??
如果可以, 學校早些開P.5升中座談會就好了,  見上年6月頭至開, 其實係米可以早D呢??

黃巴士

回覆 1# kswiss 的文章

明白, 呈分試是單獨計分.
咁下學期全年度校內成績表係米好似以前咁+埋前天成績表的分數, 再定名次呢??
如果咁計, 米會呈分1個校內名次, 成績表1個校內名次??  

黃巴士

回覆 1# kswiss 的文章

但我反而覺得要SHOW, 因有些英中要清楚評估分科成績, 如英文.  
因在考局次第中只是依1個總分數去分次序.

加上, 有個CASE, 如在3科主科名次較前時, 而總名次反而在後, 便可反映到, 其他科拉低了總分數了.

黃巴士

王國長老

回覆 1# 黃巴士 的文章

http://forum.edu-kingdom.com/vie ... age%3D1#pid33658013

黃巴士
no problem wo.....
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

原帖由 cookie 於 11-4-21 14:34 發表
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1046021&pid=33658013&page=176&extra=page%3D1#pid33658013

黃巴士
no problem wo.....

無左"回覆"BUTTON, 只有"舉報"個BUTTON.  唔可以POST 發表文件. 有個(-)停的標誌在仁紀某些TOPIC HEADING中.

KWISS, YLMBEE你有無依果問題??

黃巴士

原帖由 黃巴士 於 11-4-21 14:40 發表

無左"回覆"BUTTON, 只有"舉報"個BUTTON.  唔可以POST 發表文件. 有個(-)停的標誌在仁紀某些TOPIC HEADING中.

KWISS, YLMBEE你有無依果問題??

黃巴士

同你地一樣呀!!!

王國長老

搞掂喇,不過(2)部已過2000, 所以最好都係開新部(3)繼續傾會好0的
原帖由 kswiss 於 11-4-21 17:33 發表
我都回應唔到喎!

Cookie 會唔會因為身份特殊所以有 '通行証' 呀?

王國長老

Happy Easter!!!!
原帖由 cookie 於 11-4-21 18:44 發表
搞掂喇,不過(2)部已過2000, 所以最好都係開新部(3)繼續傾會好0的

王國長老

唉, 想起6月考完試返半日就好頭痕 您地有冇呢個煩惱呀

魅力公主 醒目開學勳章

很久沒有留言.....我的女兒.....
http://hk.myblog.yahoo.com/seven_cola/

原帖由 seven_cola 於 11-4-30 00:45 發表
很久沒有留言.....我的女兒.....
http://hk.myblog.yahoo.com/seven_cola/

ADD OIL!! 我地仁紀家長都會支持你, 撐住.

願天父的慈愛,將力量加給我們深愛的.
為你們一家祈禱.

網誌日期:2011-05-04 21:21
今天下午,學校神父和院牧替悅悅受洗了!  

sevencola,

我們默默為你守候, 為你祈禱, 主賜平安.

黃巴士

魅力公主 醒目開學勳章

多謝你地