用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06, 禮賢 K1上午班同學媽咪會
樓主: dns
go

06, 禮賢 K1上午班同學媽咪會 [複製鏈接]

Re: 06, 禮賢 K1上午班同學媽咪會

penpen
好好人架   
上年, 幫我解答左好多問題    

dns 寫道:
禧媽媽:can u teach me how to upload the photo for the
大頭相?
What format of the photo and Size?

dns
其實好簡單架, 你唸下, hehe...我基本上唔多識用電腦.
你梗係見到我囝囝幅相咁靚呢, 係11月時, 學校(禮賢)旅行影架  

HOLONGMAMA 寫道:
dns,
你先將張相resize到150x150,再upload上嚟就得架喇!

[quote]
dns 寫道:
禧媽媽:can u teach me how to upload the photo for the
大頭相?
What format of the photo and Size?
[/quote]

dns
sorry, 掛住講自已, 唔記得話你知添  
最緊要幅相 :
150 x 150
< 20kb

Re: 2006禮賢K1同學媽咪會

yypiano 寫道:
hi,我都開始做緊野啦。
今日個gethering搞得好成功呀,多謝晒龍柱&浩朗媽媽同埋咁多位。
yy對住咁多陌生人都無喊,我真係好開心,皆因佢怕醜,不過呢輪好似無咁怕醜,希望返學時仲好d啦!

都係時候核對下d班別喇。

上午幼勇班 : yy (yypiano)

上午幼愛班 : timothy (kllp)

下午幼望班:

下午幼信班:

yypiano
我路過咋!!  
上年我囝囝都係讀"上午幼勇班"  
‹ 上一主題|下一主題