用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組元朗 MaMa Playgroup! 招攬攪手及成員!
樓主: sasakaka
go

自組元朗 MaMa Playgroup! 招攬攪手及成員! [複製鏈接]

醒目開學勳章

我小朋友4月就3歲啦......
其實除左會所之外,可以租室內運動場,
如果夠人,大家可以搵一日約出黎坐低傾下點攪

醒目開學勳章

原帖由 pomelobaby 於 10-3-18 10:40 發表
要support出聲啦

OK I must

醒目開學勳章

不如我們一齊出來試一次先, 然後再傾下啦。

我想問下大家星期幾有時間呀? 請報名先然後我會去BOOK場, 支出會平分的。

Thanks.

NO.  Login           人數         
1. sasakaka        3A1C1B
2. BeBeeBu         2A1B
3. EnochBB         2A1B
4. ReikoLau         1A1B

醒目開學勳章

不如我們一齊出來試一次先, 然後再傾下啦。

我想問下大家星期幾有時間呀? 請報名先然後我會去BOOK場, 支出會平分的。

Thanks.

NO.  Login           人數         
1. sasakaka        3A1C1B
2. BeBeeBu         2A1B
3. EnochBB         2A1B
4. ReikoLau         1A1B

醒目開學勳章

原帖由 crayolor 於 10-4-13 14:02 發表

(6mth to 18 mth)一組, (19mth to 36 mth)
都好既

不過其實最好係
6mth - 12mth
12mth - 18 mth
18mth - 24mth
2 至 3 歲一班
else 個range 大太, 好難搞

我都覺得係,agree

醒目開學勳章

15/5 我可以join呀,可唔可以比多d資料我呀? 我收唔到pm呀.....
唔該晒

醒目開學勳章

大家有興趣join埋一齊玩就快d加入埋我地facebook社群啦
http://www.facebook.com/group.php?gid=113908228651076
‹ 上一主題|下一主題