用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 音統處
go

音統處 [複製鏈接]

咁插入高級難嗎?師資如何?

歡迎到 開心家庭網 (6歲前的早教) 和 開心家庭日誌 (小學後的培育和升中選校) 也歡迎參觀日誌

小雄維尼 發表於 12-6-16 21:22
mo網有列明插入有咩要求. 我覺得插入都難架, 一班人已經無可能全部升到, 仲要比人加入????? ...
其實係之前另外在出面學, 就快到五級, 想下年直接報高級班. 因為唔係由初級中級班咁上, 所以感覺上叫插班.
想知道師資如何?

歡迎到 開心家庭網 (6歲前的早教) 和 開心家庭日誌 (小學後的培育和升中選校) 也歡迎參觀日誌

一定要等下年, 佢今年太細, 未夠年齡報高班.

小雄維尼 發表於 12-6-19 20:36
我又5知道喎, 不過向得正苦度教, 而且要train學生去表演, 應該都5會太差下話

今年插班過左啦, 明年請早(詳 ...

學生要出去表演的嗎? 咁幾好喎!

小雄維尼 發表於 12-6-21 00:18
初級向香港範圍
唔係好明添。係唔係初中高級有機會於唔同場合表演?

pooh仔 發表於 12-6-21 00:26
我只喺知道如小朋友有好表現,會推薦入佢嘅樂團,咁就好多表演!
我等緊亞仔有咁嘅機會,希望亞仔中級音試 ...
謝謝。祝你囝囝成功入中級。

pooh仔  承你貴言, thanks!  發表於 12-6-21 09:26
pooh仔  承你貴, thanks!  發表於 12-6-21 09:25

‹ 上一主題|下一主題