用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園 Interview (報喜區)
樓主: olaliu
go

學之園 Interview (報喜區)   [複製鏈接]

2月b,有2nd In. 海逸

我想問下冇2nd in而又覺得小朋友又做得好既,其實係咪真係可以做到足曬老師的指令?

純粹睇下個標準係邊,我果個就:
Part 1 叫做做到曬,但係唔識自己中文名
Part 2 英文跳舞都跟左八九成,但拎錯玩具放錯籃
Part 3 等校長時冇扭冇爭,但係拎禮物時冇thank you。
份問卷我就簡單咁寫幾隻字,計埋簽名都未必多過十個字咁啦  

回覆 pizzafat 的帖子

據問in 家長

pizzafat 發表於 17-2-27 14:53
想問2nd in 只係in 兩個星期六(4/3 & 11/3),定呢段期間每日都有in ,因為我係11/3 ,咁大概可計下有幾多 ...
I believe it is from 4/3 - 11/3, I have 7/3, my friend has it on 11/3

Cgg 發表於 17-2-27 17:15
條數係唔係咁計
7日
每日每個家長15分鐘 (1 小時4組)

有另一個post話 前年6組小朋友一個鐘,如果你條數接近

7日,每日7小時,每小時6人
就見294人
Total 有幾多位,直入又幾多我唔知啦

我就冇咁樂觀,唔多覺會有2揀1咁高

JB5 發表於 17-3-1 18:50
8 th Mar

一齊上緊playgroup有個話佢4march in朝早
‹ 上一主題|下一主題