用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 幼兒園常見問題及有用資料
樓主: chan803
go

幼兒園常見問題及有用資料 [複製鏈接]

+3金熱血 貢獻勳章

原帖由 J.Ho 於 08-9-4 17:27 發表
Can you  send to me. Thanks!
[email protected]

原文章由 chan803 於 06-3-15 14:10 發表
致想留 email address 攞料的人:

全部資料都係晒呢一個 post, 沒有其他資料可以 email/pm 比你.

請比少少時間 睇下呢一個 post.

...

究竟要講幾多次話無資料可以 email 比人, d 人先至明白架

呢 句 真係咁難明咩

+3金熱血 貢獻勳章

原帖由 YoyoXP 於 08-11-6 11:49 發表
很有用的資料, 非常感謝! 原本還在想囡囡讀完N是否要轉K.
如果啲人唔識搵番第1個post, 恐怕講幾多次都冇乜用
mouth:" />mouth:" />mouth:" />

Thanks for bringing up my post again.

But it really is useless and so I've decided to shut up.

Hope the information is useful to you.

+3金熱血 貢獻勳章

真開心,又到大年初三,赤口,最啱閙人

一個2個都唔睇post,係唔係都只係識留email,比少少時間睇下人地寫咗d乜都唔識.

全部資料都係晒第一個 post, 沒有其他資料可以 email/pm 比你.

請比少少時間 睇下第一個 post.

+3金熱血 貢獻勳章

原帖由 jasonkkm 於 09-2-12 00:40 發表
Please help to send [email protected]  Thanks.

你無野呀下?!

你對上 (or 落) 2 個 post 先啱啱鬧完人, 話無野可以 send, 又黎?!

--------------------

最啱鬧人

一個2個都唔睇post,係唔係都只係識留email,比少少時間睇下人地寫咗d乜都唔識.

全部資料都係晒第一個 post, 沒有其他資料可以 email/pm 比你.

請比少少時間 睇下第一個 post.
‹ 上一主題|下一主題