用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會李兆強小學 聖公會李兆強小學(平田)
樓主: Creamyhouse
go

聖公會李兆強小學(平田) [複製鏈接]

Re: 聖公會李兆強小學(平田)

我亞女咪一無一樣, 連照抄d字都抄錯, 激唔激死!!!!

邊間好我唔知, 但在啟田商場(近新偶像),好似叫優....
唔係個個都收,見你好成績會收, 佢有齊學校d習作,成本答案比你抄,(是有個家長話我知!),好唔掂,
2005wingma 寫道:
各位姊妹:

請問知唔知道藍田邊間補習社好呢?皆因小妹日頭要返工,晚上又要跟亞仔D工課和温習,現在開始有D缺養,長此下去,命仔都可能短幾年。請大家幫忙 。

我會去旅行, 不餘我哋當日聚下呀?

你可以再問下其他人意見, 這是去年的事, 我朋友個仔的同學仔嚟!本身成績幾好, 更係想再好d, 點知間補習社係咁,即刻走夾唔透!

17/11要返學,因當日要order lunch, 即係要返,做d mud就唔知, 好似話一年級無份?

今日開始教新書, 又有功課做,比人斗下都得呱!

cream house,
仲要有3 樣功課添, 你係金龍買都係硬崩崩, 我係添記買都係這樣, 但價錢平好多, 今點楝呀?有無其他家長比下意見?    

me too, 4 kids mama 你係咪都是坐2 號車, 我就仲慘
abcde班抄埋一格車, 我個女係e班行最尾,上到車好位緊係無份, 行到車尾得一個位, 你話我可以點, 為有抱住個女, 落車是第一時間投訴, 楊老師話唔好意思,唔知道,
但我好清楚黎老師是見到我是抱住個女, 她沒有理會!

dear fchinhin,
   我有印象, 好彩亞女細粒咋!

dear homingm,
     祝你仔仔生日怏樂, 怏高長大, 會怎樣慶祝呀!

me too, 亞女比咗兩個驚喜我,數學超出我估計9x幾,另外
一個驚喜是中文重組句子一分都無,但平時佢幾好,

我有d擔心,我亞女已教到第四課,但下星期四仲係
默番第一卌的第10課, 死啦!容mud易到默第二卌時,
mud都唔記得,你知佢哋記性幾好ga la!
係呢!你哋英文默到邊呀?,我哋星期二就默come in please,sit down, please,7 's sentence, a light, a computer, ........7 個,

各位媽咪知唔知13/12咩日子點解唔食order lunch?

第十四週, 應該是27/11!

有跳舞家,上次老師問邊個有跳開就舉手,亞女都有舉到,
但前兩日亞女同我講同學有份跳佢無份鬼噤唔開心!

我可能無比亞女睇開電視,佢無話要睇電視,淨係細個
時睇邊套劇,就識唱邊首主題曲,所以我地恨心d,唔睇無線,
淨係睇有線新聞台!

心美,

你是否入的學生編號是b61exx,xx是你個女的學號,
密碼同學生編號一樣,你再試試,唔得打電話去問下la,

我就會中/英文每日一篇, 個中文解碼是一星期一次,
聖公會平台會星期六/日上!

me too!

唔該我忙記再天氣幾多度先可著街外外衣,同埋
咩顏色都得(因上次凍時,見到五顏六色都有)?
‹ 上一主題|下一主題