用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會李兆強小學 聖公會李兆強小學(平田)
樓主: Creamyhouse
go

聖公會李兆強小學(平田) [複製鏈接]

Re: 聖公會李兆強小學(平田)

想問下幾時要換齊夏季校服?謝謝!!!!

我哋e班有派!!!!

我哋個班中文都有人拿100分, 亞女英文我最唔
擔心,點知亞女話我知得8字頭,簡直是晴天霹靂,
其他科點算,亞女仲安慰我,我科科都合格,老師無
話我唔合格,真係比佢激死!!! :evil:  :evil:

me too,我亞女除咗常識有9字頭外,其餘都退哂
部,我覺得她唔識去解題,問題是問咩都唔知,抄字抄錯
漏就不在話下!!   

me too,我亞女就是錯這兩題!   

cream house,
   我亞女英文一樣,抄漏s,果題問girl near the ?,人哋靜係
比pond都無比bench,佢可以醒到填bench,

2005 wingmama,18�23都唔洗返學,23畢業典禮!

cream house,
   我亞女英文一樣,抄漏s,果題問girl near the ?,人哋靜係
比pond都無比bench,佢可以醒到填bench,

2005 wingmama,18�23都唔洗返學,23畢業典禮!

homingm,
         me too,我都早d比亞女背九因歌, 今個復活節我買
咗九因歌cd,效果都幾好,亞女現在背到5的乘數!

creamyhouse,
隻九因歌cd是唱歌型式,亞女每晚睡覺我就播比佢
聽,佢好鍾意,現在去到九了,但六就唔係好記得,有時出街
就同唱下,不過唱法同我哋細個唱法有d唔同!
若果你哋興趣pm我,唔洗哂錢!(只限傾開幾位家長!
唔好意思!)

琴日亞女係學校小息時比c班同學推跌,成個坐
咗落地,撜親pet pet,亞女即時向班主任投訴,老師
即刻帶去認人,沒用個同學都不見了!   

深唔深睇下你同邊間比,一週中/英各一次默書,沒有評估
只有兩測兩考!

今日接到餐單,考完試18/6就開始返半日!

creamyhouse,
     我會好衰地要亞女讀二年級d書,到開學就唔洗噉辛苦,
可以分開來讀!

心美,
   對開學先派書!侄仔今年讀二年級,所以可以比我!

今日比班主任嚇親,打嚟問亞女情況,又問屋企情況,好彩都是正面!

good morning , 大家都開始忙,
你哋d仔女,默書有冇重複某幾課?開始考英文oral/普通話嗎?

我覺得你哋要投訴!如無意外你哋會原班原班主任升上去!

2005wingma,
我都想幫亞女報普通話, 睇下我哋可唔可以自組?

2005wing ma,
我都是一樣,時間唔o.k.

shan mama,
      恭喜你, 我覺得買校服都是金龍好些,我兩間
都有買,質地都是金龍好d,貴就貴d,但值!
多d上來傾計!
‹ 上一主題|下一主題