用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Joyful World 心怡天地國際幼兒園暨幼稚園(荃灣) ...
樓主: tcmkhksar
go

Joyful World 心怡天地國際幼兒園暨幼稚園(荃灣)   [複製鏈接]

就黎學期完喇, 請問有冇依家K1家長分享下會唔會留O係呢凌升K2?!?!

woodstock723 的帖子

E?我想問新校幾時開?

woodstock723  無講幾時 只係見到收生中  發表於 12-8-20 09:52

回覆:Joyful World 心怡天地國際幼兒園暨幼稚園(荃灣)

hello...我個仔十一月interview喇
希望成功!!
我都聽我朋友講mr david比其他老師差d....
我朋友個仔上年係佢果班

回復 moominchan 的帖子

嘩...咁學費真係好甘呀!!!即係有三包胎呀????

lingan  唔係3胞胎,係大女加孖細女。真係Joyful 大客戶呀。  發表於 12-9-21 12:48

請問有K1/K2家長分享下嗎?
同埋有冇人會一齊去OPEN DAY~~~我尋日收到電話10月13日呀~!

回覆:Joyful World 心怡天地國際幼兒園暨幼稚園(荃灣)

請問點join facebook group?我小朋友都收到offer 喇!!

回覆:cherrylammm 的帖子

依家荃灣n係$3850。希望唔好加咁多啦

回覆:HKBB2012 的帖子

我諗唔關幼兒園呢邊事喎。應該係playgroup果邊。幼稚園呢邊好正常合理。我未見過仔仔用翻版野。同埋幼稚園始終有規管,我又唔太擔心學校呢邊。始終我覺得仔仔返左學之後進步左好多,而且佢地語文教育真係好得。所以我諗大家又唔使太擔心。雖然係同一機構。始終唔同種類!而且學校之前出過通知某啲k3學生小一offers都有直資同私小,本身荃浸收左仔仔k1。但係見到呢啲結果都安心比佢繼續讀嘅。

回覆:Wong2013 的帖子

係喎!差啲比個標題誤導左添。都係你清醒

‹ 上一主題|下一主題