用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回>
樓主: chunchunmama
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回> [複製鏈接]

thanks, all mom

原文章由 加加媽咪 於 07-7-13 12:09 發表
希望哥哥早日康復 ~~

太過份la
原文章由 YYMom 於 07-7-13 10:04 發表
bk食左我d post d 字ar ...只係post到頭一句jar

真係鄧你開心ar
原文章由 YYMom 於 07-7-13 17:13 發表
其實今次見佢溫習態度有改善, 我已經滿足了:loveliness: :loveliness:

QUOTE:
原文章由 加加媽咪 於 07-7-13 12:08 發表
睇yymom 你的表情, 相信都好滿意la

O....oh ...真係見者牙煙 聽者擔心 ...叫亞仔小心d la...甘攪法好易再出事ka
原文章由 YYMom 於 07-7-13 17:08 發表
都係因為佢玩得太癲:-x :-x , 個頭撞落條柱度,個度仲有粒螺絲...佢仍然學照返, sofa照跳

無計la..亞囡佢擔心考吾番上次名次ar..所以米有d擔心law..我都解釋比佢知...名次係其次...分數有無進步至係最主要law..可能始終都係小朋友..."名次" 睇得好緊要甘ar.
原文章由 TOYRUS 於 07-7-12 22:44 發表

hi, yauma

tszyau 咁 叻女, 叫她輕鬆d啦.....
不過真係等到好心急.......咁耐都唔彼人.
等住份大禮物嫁......(人哋)

祝各位小朋友心滿意足......:loveliness:

kiuma ~~

放暑假未ar

快d plan 下la...難得暑假...去玩下la
原文章由 TOYRUS 於 07-7-12 22:52 發表

我都打算去大梅沙......新橋開咗,好似幾方便.
又想去海南島,但好似唔係咁清楚咁....好像其實有幾到地方.

都末去過旅行社看呀.

原文章由 tszyau2000 於 07-7-13 22:49 發表
快d plan 下la...難得暑假...去玩下la

hi, yauma

真係好想ar......

囡囡今日開心la.....

係ar...個傻妹開心到取成績表kei 時候想:cry: tim wor...真係服鬼左佢ar
原文章由 TOYRUS 於 07-7-13 23:07 發表

hi, yauma

真係好想ar......

囡囡今日開心la.....

9 月開始, kakama,&l ongma的小朋友們都升上小學,  你們會唔會在此計續.....,如果轉地方,記得通知埋我呀.

原文章由 tszyau2000 於 07-7-13 23:15 發表
係ar...個傻妹開心到取成績表kei 時候想:cry: tim wor...真係服鬼左佢ar   

梗係啦, 等咗咁耐.....真係等到頸都長晒lu.

不過..點解她會:( 表情呢. 應該

傻la...e 到仲有yymom, kima,kiuma,情ma繼續ka ma...9月就會有chunma la..所以你可以放心la...我地e到kei 鐵竇仲有幾年玩ka...睇下bk 可吾可以玩到甘耐至算la

再吾係...你搵吾到我地kei...你米去小學果邊搵我地law..kama 同longma 會向果邊浦頭ka la

原文章由 TOYRUS 於 07-7-13 23:18 發表
9 月開始, kakama,&l ongma的小朋友們都升上小學,  你們會唔會在此計續.....,如果轉地方,記得通知埋我呀.

因為佢之前擔心考吾番果個名次ma..今次考到仲前左一名...甘我估佢米感動到:( 掛  
原文章由 TOYRUS 於 07-7-13 23:23 發表

梗係啦, 等咗咁耐.....真係等到頸都長晒lu.

不過..點解她會:( 表情呢. 應該

原文章由 tszyau2000 於 07-7-13 23:25 發表
傻la...e 到仲有yymom, kima,kiuma,情ma繼續ka ma...9月就會有chunma la..所以你可以放心la...我地e到kei 鐵竇仲有幾年玩ka...睇下bk 可吾可以玩到甘耐至算la

再吾係...你搵吾到我地kei...你米去小學果 ...

多謝你呀, 我在呢到真係無物朋友嫁...:-|
好彩能認識到你們,如果不是..我想我都很難渡日la. 又有支持點樣對小朋友....

傻la..吾好講埋e 衰野la..我地一日係朋友...永遠都係朋友...吾會因為bk 存吾存在 or 大家kei 小朋友吾同左學校...e 個世界上有電話..有email可以聯絡ka ma...有gathering 我地一定預埋你ka...大家都係為人媽咪...點都要同d朋友出lai 輕鬆ka ma..吾係d 日子點過ar...一到測驗考試就打仗甘ka ma...係米...
原文章由 TOYRUS 於 07-7-13 23:31 發表

多謝你呀, 我在呢到真係無物朋友嫁...:-|
好彩能認識到你們,如果不是..我想我都很難渡日la. 又有支持點樣對小朋友....

[ 本文章最後由 tszyau2000 於 07-7-13 23:36 編輯 ]

原文章由 tszyau2000 於 07-7-13 23:26 發表
因為佢之前擔心考吾番果個名次ma..今次考到仲前左一名...甘我估佢米感動到:( 掛  

真係要為佢地

他們付出了訐多呢....(我們d媽咪都有份)

oh, yauma

我都要去,  而且都阻咗你很耐了. 因我打得太慢la.

goodnight

係ar..所以今晚買左tszyau 喜歡食kei 乳鴿獎勵下佢之餘...我都食多兩件ka....緊係la..我都有份同亞囡努力ka wor ...呵
原文章由 TOYRUS 於 07-7-13 23:37 發表

真係要為佢地

他們付出了訐多呢....(我們d媽咪都有份)

傻la...又講衰野la...我一心二用ka ma...你遲d會愈打愈快ka la...

好la...goodnite...

原文章由 TOYRUS 於 07-7-13 23:42 發表
oh, yauma

我都要去,  而且都阻咗你很耐了. 因我打得太慢la.

goodnight

yauma,

真係鄧你同 tszyau 開心ar

原文章由 tszyau2000 於 07-7-13 23:15 發表
‹ 上一主題|下一主題