用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 劍鳴幼稚園-Nursery
樓主: 樂樂豬
go

劍鳴幼稚園-Nursery [複製鏈接]

Re: 劍鳴幼稚園-Nursery

Shirley,

I am okay, no problem!  thanks vm!

silingling

nursery有AM class的, 你小朋友幾時入讀呀

[size=large]最新消息

[size=large]劍鳴Nursery大食會

日期 - 6月10日 (星期日)
場地 - 又一居3期會所 (即又一居33座地下會所)
時間 - 中午下午1:00 - 下午5:00
人數 - 大約50人
型式 - 每個家庭準備1種食物 / 一些飲料 (未計租場費用($240 for 4 hours (按家庭平分) )
設施 : 有電視可供小朋友睇VCD/DVD , 有兒童遊戲室及 2樓有一個小型圖書角供小朋友自由活動
----------------------------------------
網名 囡囡/仔仔名 人數 準備食物
Shirleyshek 蕎蕎 (小V) 3a1b 蛋沙律 / 菠蘿
腸仔
030316 韜韜 3a2b 菠蘿腸仔/雞翼
panpancake Ethan 2a1b 雞翼
妤妤 Zoe 2a1b 小食及飲品
meliekwok Tsz To 2a1b cake and drink
meowmeow Isaac 2a1b Sandwiches
jackie_lau2000  Phoebe  2a1b Jelly糖

------------------------------------------
                       總人數 16a 8b

另外, 請問有邊位媽咪會出席詹雯凱同學仔的生日派對
我同蕎蕎會出席   
蕎蕎個日見到雯凱的邀請卡, 佢話比我知...呢個係詹雯凱   

please check pm

我同陽陽都會去,但我唔見在詹雯凱的邀請卡,所以REPLY唔到,請問可唔可以PM OR SEND E-MAIL比我!THANKS A LOT!
MY EMAIL: [email protected]

Shirley

我好唔開心呀, 原來 10 號我哋唔得閒, 所以來不到, sorry 呀 :-|
**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

[size=large]最新消息

[size=large]劍鳴Nursery大食會

人數 - 大約50人  
型式 - 每個家庭準備1種食物 / 一些飲料 (未計租場費用($240 for 4 hours (按家庭平分) )
設施 : 有電視可供小朋友睇VCD/DVD , 有兒童遊戲室及 2樓有一個小型圖書角供小朋友自由活動
----------------------------------------
Shirleyshek 蕎蕎 (小V) 3a1b 蛋沙律 / 菠蘿
腸仔
meliekwok Tsz To 2a1b cake and drink
meowmeow Isaac 2a1b Sandwiches
jackie_lau2000  Phoebe  2a1b Jelly糖

------------------------------------------
                       總人數 14a 7b

**不過而家好似唔係好多人參加, 因為間活動室都幾大下..唔知會唔會好空曠呢.... 可以比小朋友多D活動空間, 但多D人又熱鬧D..你地識的劍鳴朋友仔都可以一齊黎玩架

妤妤,

唔緊要啦, 下次有機會再搞活動一齊再玩過

sinwin,

pls. check email

thank you, shirley!

我囡 n1bp, 我帶咗嗰假木瓜, 輕 d
**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

shirleyshek,

Sorry, 6月10日我已有約會...希望下次有機會同大家玩啦..
最新消息

劍鳴Nursery大食會

人數 - 大約50人
腸仔

總人數 12a 6b

**不過而家好似唔係好多人參加, 因為間活動室都幾大下..唔知會唔會好空曠呢....  可以比小朋友多D活動空間, 但多D人又熱鬧D..你地識的劍鳴朋友仔都可以一齊黎玩架

唔好意思.. 我仔仔今年九月入劍鳴nursery, 但係我又想搬入珀麗灣or愉景灣.. 想問吓你哋有冇人住入面, 点返學?有冇校車?.. thx!!

shirley,

Jerry都收到Arile張邀請卡, 但個日佢要去另一個生日會所以都join唔到個party  

同埋, 最近屋企有d事比較忙, 所以10/6都應該join唔到你地個gathering

但1/6 個sport day我應該都請到假去, 你及其它家長會一齊去嗎 但好似個日天氣都麻麻地, 唔知如果落雨點算呢

藍鞋子,

我唔去運動會呀...因為個日我請唔到假..近排好忙.. :cry:

各位媽媽:

而家好似越來越少媽媽可以參加, 大家有咩提意...大食會是否如期舉行? 如果只得十幾人需要改地方嗎?

最新消息

劍鳴Nursery大食會

人數 - 大約50人
腸仔

總人數 12a 6b

Very sorry lar... I can't join on 10 June too... because already had another appointment!!       

I will take a half day off to attend sports day on coming Friday!  See ya~~~   

meowmeow;

唔緊要啦...下次, 可以我地今次都要改期

panpancake,

pls check pm.

各位朋友仔:

大食會而家只得返4個FAMILY在6月10日可以出席...請問大家意見是再改期定先暫時取消? (我HOLD左會所, 但未比錢)
THANKS

請問各靚媽咪,
幾時要幫小朋友報N1, 洗唔洗幾個月就要申請!
唔該晒
‹ 上一主題|下一主題