用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔 - II
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 - II [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔 - II

Carson_mum,

有件咁事? gordon無提過wor....gordon一直都係坐carson隔離無得睇街架,點解咁突然要睇ge...

gordon只係成日提住要請carson食糖.我怕你 我,所以唔敢同你講

supergirl 寫道:
Carson_mum,
gordon只係成日提住要請carson食糖.我怕你 我,所以唔敢同你講

作C你呀!! 我個樣真係咁惡咩 :tongue:  其實我好善良ga wo    

聽黃太講Gordon想睇街; 但Carson用手擋住唔比Gordon望街, 之後Gordon就喊住同黄太投訴   

Carson_mum,

你唔成日打我la, 攪到我越來越蠢
萬聖節去邊 - 係咪講正日?

[size=x-large]我諗住扮你

carson_mum & eva,

我個樣都呃得下人架, 其實我都一把年紀ka la, 不過時間真係過得好快, 下個月就係我同老公拍拖紀念日, 都成14年啦

Eva
如你諗住扮我;行出街要小心D, 因我都唔小仇家架  

yuiyuibb, 你同你hubby 拍拖14年....      wow. 你好勁. ms. lee 想問下你點識大ian 媽啦....  話時話ian 呢排都掛住傾計.  

Ianma, 妳踩過界,     ......:tongue:

對唔住, 各位靚媽咪, 打搞哂, 私人恩.........怨..............帶點血腥........小童不宜............       

由 ianmami 於 2006-10-11 16:50:32

casseyma, 我"莊"你把鬼行過睇下d 小學之嗎, 點知你arm arm 係page 1 jet.

hi all, kts mami唔好意思左住你地tim...

Cassey, 想同你chat 下jet.  洗唔洗o甘     人呀.

ianmami,
唔係拍左拖14年先結婚, 係今年11月就係識左15年啦, 我地識左1年先拍拖

我個囝唔係傾計, 係無人同佢傾, 佢自己掛住講........c未   

放工啦

yuiyuibb
今晚玩得開心D啦     帶埋阿囝去威嗎??

yuiyuibb, enjoy 你的結婚紀念dinner wow>.....

yuiyuibb,

再問落去, 就會問你今年幾歲? 你幾歲識你老公?

evafong88, o甘你你今年幾歲? 你幾歲識你老公jet?  你快d 答啦....

EvaFong88 寫道:
yuiyuibb,

再問落去, 就會問你今年幾歲? 你幾歲識你老公?

ianmami 寫道:
evafong88, o甘你你今年幾歲? 你幾歲識你老公jet?  你快d 答啦....

ianmami,
今年幾歲唔記得 :tongue:
但係我識左我老公巳經 18年! 係咪好老!

ianmami 寫道:

Evafong88
仲有.. 第一次同你老公拍拖去邊? 幾時第一次拖手? 幾歲結婚? 幾歲生諾諾......... 快d 答

Evafong88
18年      堅定流架??
你哋一個二個唔好係倒扮老喎  

ianmami,
今年幾歲唔記得 :tongue:

糾察, 你唔好攪事啦. 你有物野記得ka??????    

Carson_mum 寫道:
Evafong88
仲有.. 第一次同你老公拍拖去邊? 幾時第一次拖手? 幾歲結婚? 幾歲生諾諾......... 快d 答

ianmami & Carson_mum,
你倆個快d 答就真

講真我唔記得第一次拍拖去邊, 我都問吓我C6!
但係佢連我生日都會唔記得

ianmami 寫道:
糾察, 你唔好攪事啦. 你有物野記得ka??????    

ianmami,
我淨係記得你咪得囉   

糾察,  :  記得我有物用jet.  
‹ 上一主題|下一主題