用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘Zenith interview
樓主: hebe2010
go

九龍塘Zenith interview [複製鏈接]

引用:O.....我知有人冇,所以問下 +

原帖由 kissobaby 於 12-11-05 發表
O.....我知有人冇,所以問下
我in 三間,三間也有,朋友收過一間最誇送全套積木呢

回復 peggylau923 的帖子

無呀, 不過之後佢問我係咪無係屋企講國語, 我話係, 佢之後叫我翻譯比個仔聽LOR~~

回復 sig28 的帖子

我就全國語, 不過佢一開聲講我都有D surprise....

引用:回復+sig28+的帖子 我就全國語,+不過佢一

原帖由 immitensi 於 12-11-05 發表
回復 sig28 的帖子

我就全國語, 不過佢一開聲講我都有D surprise....
你係咪樓上interviews 呀?

回復 manyjennifer 的帖子

吾係呀, 地下左手邊第一間房等, 之後去左手邊第二間房in 呀~

我係呀,係waiting room 左手邊第一間的課室,老師係坐係我地一入門口背向面左手邊45度的。

引用:回復+manyjennifer+的帖子 我係呀,係wait

原帖由 peggylau923 於 12-11-05 發表

我係呀,係waiting room 左手邊第一間的課室,老師係坐係我地一入門口背向面左 ...
我之前俾人點左上樓上,坐左十幾分鐘,問左好多次先肯定係地下in,我係地下右邊間房,全部廣東話問。

回覆:九龍塘Zenith interview

in 我個囡係一位國語老師用廣東話題問,我個囡都聽得明,但係就唔合作。差不多起身走時,個囡肯開口講單字,老師知我個囡原来識答,之後老師再用國語同我個囡講:你跟我說“好“(用國語發音)…… 我個囡未識兩文三語喎,都係凶多吉小。不過我好欣賞in之前幾日有人打电话問我有冇收到信,我觉得佢地好認真

回覆:九龍塘Zenith interview ...

請問zenith 喺唔喺IN曬等result?

引用:請問zenith+喺唔喺IN曬等result? +

原帖由 siushun 於 12-11-20 發表
下,咁咪對in 先既唔公平囉

回覆:naughtybj 的帖子

8/12

頸也長了

係啦, 等咁耐, 得同唔得都好, 快D通知人MA

其實學費是多少? 雜費每月又是多少? 與YORK 比, 那個好些?

回覆:sweetsugarapple 的帖子

回復 BearBearMummy 的帖子

哈哈..我當初都係..人人當back up, 但我真係鐘意呢間學校..而家亞仔係度讀緊n1..真係冇入錯~~

回覆:fsinyu 的帖子

i asked, they said would send out letter from last Monday, but seems no result issued so far.

引用:i+asked,+they+said+would+send+out+letter

原帖由 Pigmamapigmama 於 12-11-21 發表
未見有,靠Ftm 報料吧,佢地收信最快

回覆:hebe2010 的帖子

但聽电話个miss講到真嘅一样,話星期一是開始收到信!等我呢三日,日曰睇信箱,好緊張。

‹ 上一主題|下一主題