用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 =報料= 幾個得意既暑假活動 (for 4-12歲仔仔囡囡) ...
go

=報料= 幾個得意既暑假活動 (for 4-12歲仔仔囡囡) [複製鏈接]

尋日收到暑假果D活動既資料喇! 佢有五個活動, 有個係講太空既, 都有上次話成報同經濟日報介紹過果個工程師活動, 另外有一個係講古今既香港建築物, 仲有個係通識理財, 最後果個我就覺得好似岩女仔玩多D.. 講室內設計呀設計衫仔果D野~仲會去睇LV個展覽~哈哈! 我自己都想去睇下個展囉~
我見太空、工程師同建築果個介紹用左英文黎寫.. 我估可能又好似上次咁用英文加中文黎教啦!
我個人就對太空果個就比較有興趣。有得去睇個天幕, 好似都幾得意咁。
希望個仔有興趣啦~佢話想去旅行但係我就真係覺得而家好多地方都唔太安全咁.. D豬流感真係唔係人咁品~有冇媽媽有其他正既活動可以介紹下? 我想係玩為主既WORKSHOP.. 等佢響香港都有野玩下輕鬆下丫麻~

要資料就PM個EMAIL俾我.. 佢個PDF檔我COPY唔到D字出黎~

有咩正活動都PM俾我睇下丫! THX!
   0    0    0    0

我有興趣呀, 請send資料俾我
[email protected]
thanks

I am interested.    Please pm me.

thanks.

Please PM details to me.

Hi,

Please advise the detail info.
Thanks,

原帖由 Sarah0102 於 09-5-20 10:24 發表
尋日收到暑假果D活動既資料喇! 佢有五個活動, 有個係講太空既, 都有上次話成報同經濟日報介紹過果個工程師活動, 另外有一個係講古今既香港建築物, 仲有個係通識理財, 最後果個我就覺得好似岩女仔玩多D.. 講室內設計 ...

我好有興趣呀,  please send the details to me. Thank you very much.

原帖由 Sarah0102 於 09-5-20 10:24 發表
尋日收到暑假果D活動既資料喇! 佢有五個活動, 有個係講太空既, 都有上次話成報同經濟日報介紹過果個工程師活動, 另外有一個係講古今既香港建築物, 仲有個係通識理財, 最後果個我就覺得好似岩女仔玩多D.. 講室內設計 ...

幾個得意既暑假活動

I'm also interested.  Please e-mail to me, thank you!

我有興趣,請給我資料

Thanks

我有興趣, 請pm資料給我, thx~

can you pm to me

please PM me

pls pm me. tks.

please pm details to me, thank you.

Please pm details to me, thank you.

Pls pm the details to me, tks!
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

我已經 send 左比大家...如果我有 miss 到,請話我知。
thanks.

Please PM to me. Thanks!

‹ 上一主題|下一主題