用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 中四轉校
發新帖回覆
go

中四轉校 [複製鏈接]

牙妹中二因為人際關係b3a轉校b3c,但冇好好搵學校,而家後悔環境氣氛唔好,想再轉校插班中四,日日唔開心好焦慮成績,唉!原校成績平均分合格中等,操行都A,試過天循,元中,宣道,祟真,可藝但都冇音訊,想知求情信有冇用,依家仲有冇可能?同埋屯元天b3a-b3b邊幾間好?唔該晒
   0    0    0    0

我幫唔到你,不過你可以試下响呢條主題問下,樓主可能幫到你。

屯元天部分BAND1/2中學個人分析(懶人包) https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread

Lomafa 發表於 23-8-4 06:48
牙妹中二因為人際關係b3a轉校b3c,但冇好好搵學校,而家後悔環境氣氛唔好,想再轉校插班中四,日日唔開心好 ...

請問原校是那間B3A

牙妹中二因為人際關係b3a轉校b3c,但冇好好搵學校,而家後悔環境氣氛唔好,想再轉校插班中四,日日唔開心好 ...

見元朗區有試天循 元中
請問有無試天官 西英 張煊昌 耀道

見屯門區有試崇真 宣道
請問有無試永隆 唐賓南 佛梁
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊