用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 有無九龍城區k2升k3小朋友想一齊讀kwik maths??? ...
go

有無九龍城區k2升k3小朋友想一齊讀kwik maths??? [複製鏈接]

我之前巳經4月同個仔報咗, 本來6月尾開班, 不過今日老師call我話臨時有個小朋友要轉讀暑期班 (一星期兩堂), 但係我又唔想俾小朋友咁辛苦, 都係想讀normal一星期一堂, 老師話如果係咁就要再等小朋友夾班, 我好辛苦先等到呢個老師有時間開班, 因為之前個friend個女都係跟呢個亞sir教得好好, 佢好多學生都係k2學生, 好有心機, 因為好難得有個老師教咁細個小朋友教得咁有心, 所以我想睇吓有無小朋友都想讀可以夾埋一齊, 我有多兩個小朋友就可以搵亞sir開班, 有無人有興趣呀???  如果有麻煩PM我!!

時間: 星期六 下午2:00-3:00   
地點: 九龍城 福佬村道地荗館樓上

thanks
   0    0    0    0

原帖由 fattybb 於 09-6-2 00:59 發表
我之前巳經4月同個仔報咗, 本來6月尾開班, 不過今日老師call我話臨時有個小朋友要轉讀暑期班 (一星期兩堂), 但係我又唔想俾小朋友咁辛苦, 都係想讀normal一星期一堂, 老師話如果係咁就要再等小朋友夾班, 我好辛苦先 ...

請問學 Kwikmaths 通常多少個一班?

其實佢地最多可收8個, 不過呢個呀sir最多收4個 for k2, k3小朋友, 因為佢話咁細, 要好貼身同好有耐性, d小朋友先會學得好, 我見佢之前d班都唔over 4個, 大d小學嗰d佢就收多d見佢有5, 6個一班, 所以我好放心!

請問係咪有得試堂? 我宜家係度比較緊

有呀! 上佢地個網睇, 星期六 3:00同5:00, 你可以上網登記

www.kwik.hk

我都想你試好, 如果ok, 我個囝就可以有班開

原帖由 fattybb 於 09-6-3 00:06 發表
有呀! 上佢地個網睇, 星期六 3:00同5:00, 你可以上網登記

www.kwik.hk

我都想你試好, 如果ok, 我個囝就可以有班開

Thank you, 約了今個星期六了.

係咪全為寶寶潛能啟蒙中心呀?
你個囝報乜野班呀?
我想幫我個小朋友報學前加法班的, 星期六 2-3 PM 我地都OK 喎。

原帖由 fattybb 於 2009-6-2 00:59 發表
我之前巳經4月同個仔報咗, 本來6月尾開班, 不過今日老師call我話臨時有個小朋友要轉讀暑期班 (一星期兩堂), 但係我又唔想俾小朋友咁辛苦, 都係想讀normal一星期一堂, 老師話如果係咁就要再等小朋友夾班, 我好辛苦先 ...

你們是否一起在賣廣告 好彩我的小朋友沒有學!哈哈!!!

Thanks 你的 pm, 上星期六試了堂, 阿仔啲手指仔彈下, 幾得意. 阿 sir 仲送咗啲 spiderman 貼紙. 阿 sir 話 20 堂一定有成績, 俾我睇啲 k2 做嘅測驗, 百位數加法, 仲係做 20 題啱咗 18 題, 我真係半信半疑, 我嗰仔宜家先識數 1 - 20. Anyway, 見阿仔玩得咁開心, 都報了暑期班, 我都可以陪佢一齊上堂. :)
‹ 上一主題|下一主題