用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 祟真面試結果
樓主: 薇薇細語
go

祟真面試結果 [複製鏈接]

原帖由 SPL 於 10-10-31 14:51 發表
得PM OFFER, 不過諗緊比唔比留位費, PM就一定唔考慮.....

請問你是幾時收信呢? 我仲未收到信?

I also received the reject letter.  I applied local stream and mine is a small baby  

thats /'''mean today is rejuct letter la

原帖由 kingting 於 10-11-1 18:36 發表
I also received the reject letter.  I applied local stream and mine is a small baby  

我都係收到reject信, 算咯, 都冇咩期望所以冇咩失望

唉.. 又要努力去interview la.

我個係12月細B, 報主流班, 約28-29/10收到信, 學校雖好, 不過得PM offer, 我個細B係早睡早起&要午睡,PM真係唔啱佢讀....我諗要放棄....好可惜! :(

原帖由 hohoho36 於 10-10-31 15:01 發表

請問你是幾時收信呢? 我仲未收到信?

衰咗,繼續努力

me too.. rejected ....

ME TOO REJECT.....

唉..
你地o甘多都被reject
我地未知道幾時有得見o個d即係side氣

我而家都零期望!!

唔好咁快氣餒,要加油呀!:loveliness:

原帖由 haydenden1023 於 10-11-2 09:01 發表
唉..

我而家都零期望!!

唔好放棄啦,AM offer當然最好,但PM冇話唔得,仲有成一年時間,你個B到時都唔同哂啦,慢慢調節啦!
我連幾時in都未知,好羨慕收左你個B呀!!

原帖由 SPL 於 10-11-1 20:28 發表
我個係12月細B, 報主流班, 約28-29/10收到信, 學校雖好, 不過得PM offer, 我個細B係早睡早起&要午睡,PM真係唔啱佢讀....我諗要放棄....好可惜! :(

Me, too!!
零期望了.........

原帖由 haydenden1023 於 10-11-2 09:01 發表
唉..

我而家都零期望!!

寶媽咪Jackie ,你叫人唔好放棄,你自己都唔好咁快放棄...
我自己train個女,有時都會覺得好倦,好想放棄的時候,我就同自己講......有這種心態的話...好自然就真是會慢慢咁放棄下去...咁埸仗就會"未打先輸"......

各位mami都加油,因為今年的競爭好大,互勉之...

P.S.我個女仲細過你個仔!

原帖由 寶媽咪Jackie 於 10-11-2 09:16 發表
唔好放棄啦,AM offer當然最好,但PM冇話唔得,仲有成一年時間,你個B到時都唔同哂啦,慢慢調節啦!
我連幾時in都未知,好羨慕收左你個B呀!!

me 2... rejected...
我係old student, 個女答到晒老師問題, 好定... 老師重話佢very good... 唔知點解咁都唔收... 真係想知究竟佢收咩人?

多謝你的鼓勵呀~可能我真係好想亞仔入到崇真,見咁多人收到信去in和又收到offer,自己至今連幾時in都未知,真係好鬼灰呀!聽聞第三輪11/11 in,我仍未有信收,到第4,5輪都冇位啦......唉,只怪自己當時唔知情,搞到好遲先交表!
點到好,相信大家都唔止in一間,繼續加油吧!

原帖由 lovelinda 於 10-11-2 09:35 發表
寶媽咪Jackie ,你叫人唔好放棄,你自己都唔好咁快放棄...
我自己train個女,有時都會覺得好倦,好想放棄的時候,我就同自己講......有這種心態的話...好自然就真是會慢慢咁放棄下去...咁埸仗就會"未打先輸"......

各位m ...

Me too,. also reject. Be honest, my boy was not bad during the interview. He talked to the NET at the play room and didnt cry. Also at the singing session, he danced & sang Head & Shoulder song la. But he is a Dec 08 boy & applied International stream ...... anyway, I will keep trying, many more interviews to come !!

我岩岩先見到佢地扣數$50咋,仲未收到interview letter, 都唔知幾時in, 因為我係13/sep 先 寄表咋..
‹ 上一主題|下一主題