用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回>
樓主: chunchunmama
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回> [複製鏈接]

kima,

咁又係kei, 起碼kaka可以參加到畢業禮ar

原文章由 kikimom 於 07-7-11 09:20 發表
kama

雖然可惜左d..但都係一件好事.如果再大d先水豆仲麻煩呀..紀念冊你可以之同kaka一齊揾老師簽都得ka.而其它小朋友我相信kaka之先巳經揾左同學仔簽啦.我冇記錯本紀念冊係較早前派發..

吓.... 到時淨係老師帶小朋友去party, 我怕kaka 掛住玩咩都唔記得wor..... 仲有佢咁多日冇見面, 相信佢果日去到一定全程投入去玩ar

原文章由 LongLong_ma 於 07-7-11 10:01 發表
KAMA~~妳唔需要等到星期一先俾老師簽名.....妳可以星期六開party 時簽囉....到時又齊人又得閒....哈哈~~~

longma,

身同感受~~~

原文章由 LongLong_ma 於 07-7-11 10:38 發表
係呀~~~真係好唔捨得....3年咁快就過左啦.....:cry: :cry: :cry: ...
望住亞仔真有d自私的想法....唔想佢長大.....依家佢地真係好可愛....好天真......我可以日日抱住佢.....好開心.....但見到佢地日漸懂事... ...

情媽,

好好珍惜情情最後一年在幼稚園的時光ar

原文章由 情情媽咪 於 07-7-11 11:43 發表
longma,

太感動 la , 真係忍唔到 la , kama 同 longma 你地真講得對, 好似起畢業典禮見到 ka ka & longman表演時我都好感動同時都有d 唔捨得,因為你地又要離開 la, 真係:cry: :cry: :cry:

原文章由 情情媽咪 於 07-7-11 11:49 發表
kama,

yes, ka ka 快d 好返......下星期一等我起學校門口捉下佢先.....

我發覺讀左一年小學後, 呀仔的變化仲大ar ...不過佢仍然是天真可愛的

原文章由 LongLong_ma 於 07-7-11 10:38 發表
係呀~~~真係好唔捨得....3年咁快就過左啦.....:cry: :cry: :cry: ...
望住亞仔真有d自私的想法....唔想佢長大.....依家佢地真係好可愛....好天真......我可以日日抱住佢.....好開心.....但見到佢地日漸懂事... ...

有心la...tszyau 喉嚨發炎引致嘔吐...不過早幾日睇左醫生食過藥就無咩事la

原文章由 kikimom 於 07-7-11 09:12 發表
yauma

yauyau好返呀..好彩開始放暑假可以休息下...

小病是福ar ..佢e家不知幾龍精虎猛ar
原文章由 YYMom 於 07-7-11 10:00 發表
oh, tszyau做咩事ar

係ar...我都覺...亞仔表現好好
原文章由 加加媽咪 於 07-7-11 13:46 發表

亞仔表現得好淡定wor ~~~

果然講得好ar...
原文章由 YYMom 於 07-7-11 14:43 發表
我發覺讀左一年小學後, 呀仔的變化仲大ar ...不過佢仍然是天真可愛的

原來係咁, 好彩依家冇事

原文章由 tszyau2000 於 07-7-11 21:43 發表
有心la...tszyau 喉嚨發炎引致嘔吐...不過早幾日睇左醫生食過藥就無咩事la

good morning ~~~~
原文章由 加加媽咪 於 07-7-12 00:00 發表
原來係咁, 好彩依家冇事

咁咪係囉...紀念冊咪遲少少先返學校揾老師簽啦..佢地應該都好樂意同好開心ka..
kaka仲有幾日.可以返學嗎..今日好似學校生日會
原文章由 加加媽咪 於 07-7-11 13:53 發表
kima,

咁又係kei, 起碼kaka可以參加到畢業禮ar

Good Morning

good morning all ~~

kima,
學校生日會係呢個星期五, kaka 要下星期一先返學

原文章由 kikimom 於 07-7-12 09:31 發表
咁咪係囉...紀念冊咪遲少少先返學校揾老師簽啦..佢地應該都好樂意同好開心ka..
kaka仲有幾日.可以返學嗎..今日好似學校生日會

Good Morning All !!!!:loveliness: :loveliness: :loveliness:

原文章由 YYMom 於 07-7-11 14:43 發表

:loveliness:  係呀, 他們仲是還很可愛....啊.

多謝各位ee讚賞....

你們各位小朋友應該返埋明天學la.

yes, 仲媽,返埋明天放假了:D :D :D

yy mon,
你幾時先放假ar......
好像很難見到你..., 我又要日日對住只囝, 好像無私人時間呢.

8月中, 我都打算

去玩番2-3天, 不過仲未想到好去處.
‹ 上一主題|下一主題