用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 想問下葉氏兒童合唱團的意見?
樓主: kae
go

想問下葉氏兒童合唱團的意見? [複製鏈接]

Re: 想問下葉氏兒童合唱團的意見?

HI 者o厘姐姐 :

你好,我都想比我囡囡返,我住沙田唔知邊個老師好呢?我個囡囡快2歲9個月啦,唔知讀邊班好呢?唔該哂.

batryu

boomui :

我想問下沙田好d定係火炭好d呀!你咪要日日上堂呀,因我都唔知咩野課程岩我個女,你比d意見唔該哂.

batryu
boomui 寫道:
hi batryu,
如你想報沙田,
我要問下個面有邊個老師先呀!
我一陣問完再覆你oY!

boomui :

我女今個月2歲8個月,下個係2歲9個月,以下如何選擇,咁...CID 既課程又係d乜呀,唔該.
batryu :)

[quote]
boomui 寫道:
我只教駿景園,kln. tong pre-school同葵青劇院

(CPS)幼兒音樂啟蒙課程 (2歲九個月 - 5歲)

幼兒音樂組課程,內容著重音準、節奏及音樂基礎知識:包括唱歌、音樂欣賞、律動、基本樂理、練耳訓練、葉氏手號視唱法、樂器認識及電腦音樂遊戲及敲擊樂啟蒙。

(COD)幼兒音樂啟蒙及藝術智能發展課程 (2歲九個月 - 5歲)

本課程是按兒童的能力,興趣及心智發展而編寫。除為學員提供多元化的音樂訓練外,更

[/quote][/quote]boomui :

唔該你知道邊個老師末呀?

[quote]
batryu 寫道:
boomui :

我女今個月2歲8個月,下個係2歲9個月,以下如何選擇,咁...CID 既課程又係d乜呀,唔該.

[quote]
boomui 寫道:
我只教駿景園,kln. tong pre-school同葵青劇院

(CPS)幼兒音樂啟蒙課程 (2歲九個月 - 5歲)

幼兒音樂組課程,內容著重音準、節奏及音樂基礎知識:包括唱歌、音樂欣賞、律動、基本樂理、練耳訓練、葉氏手號視唱法、樂器認識及電腦音樂遊戲及敲擊樂啟蒙。

(COD)幼兒音樂啟蒙及藝術智能發展課程 (2歲九個月 - 5歲)

本課程是按兒童的能力,興趣及心智發展而編寫。除為學員提供多元化的音樂訓練外,更

boomui :

咁........如果我想報駿景園又有咩野課程好d呢同埋時間呢?同埋係咪你教呀,係,就最好啦!唔該

‹ 上一主題|下一主題