用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有人今日去左st. paul's church聖保羅堂interview嗎? ...
樓主: Charlotte_mom
go

有人今日去左st. paul's church聖保羅堂interview嗎? [複製鏈接]

Re: 有人今日去左st. paul's church聖保羅堂interview嗎?

我跟大家一樣, 心情很緊張, 希望大家都SUREWIN 啦!! 不過唔知假設SKH AND SPC 兩間都收, 咁大家會點選呢?

Re: 有人今日去左st. paul's church聖保羅堂interview嗎?

mylovelybb:

真的很好呀!!  你的情形同我一模一樣呀, 連我的老公都係鍾意skh more!!! But still not make decision!!  

係呀, 係呀!! 兩間都係下午班呀!!, 不過真的好懊惱, 唔知聖公會派位(小一), 會多數派邊間??  會唔會有好多功課做?? 有冇test or exam!!!!!   我見SPC開放日, 擺咗好多project, 真係做到死!!!(父母), 其實, SKH 好在什麼呢?????   

喺呀!!  my lovely BB:

我老公都係咁唸, 一樣都係喜歡個大操場, 我們還考慮當中, 不過好大機會選skh呀, 真的好大機會做同學仔呀!!!

ha ha!!  我今日都交咗啦!!!
‹ 上一主題|下一主題