用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 感謝咁多位LMC家長
go

感謝咁多位LMC家長 [複製鏈接]

原帖由 蝦膏媽 於 11-9-21 02:22 PM 發表
感謝咁多位LMC家長,

咁多位家長大家好呀~ 我想幫我個仔仔報讀LMC12-13年既P1架, 最近不停留意 LMC 的資料, 在這裡看到你們的小朋友都在 LMC 讀得很開心, 就令我更想小兒可以入讀此校

原本對這間學校唔太了解, 祇 ...

拿拿拿... 每日入黎比我:;pppp: 三次, 每次五下,  就入到架喇hahahahahahahhaaha
講笑...

蝦膏媽媽,  

我相信, 只你要有heart, 你小朋友就能成功被取錄, 試問一d 只係睇左簡介會, 又怕其他種族人仕, 又話學校細, 在佢地眼中, 全部都唔好, 佢地填張form都求其d, interview 時都hea d,  你估老師同校長唔識分嗎 ?  kekeke

仲有幾日deadline 喇 , 交左表未 ?? 未就快喇
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

原帖由 Manman1010 於 11-9-23 09:09 PM 發表
回想舊年1st in果日家長要填一份問卷,出奇地我有好多嘢想寫,寫咗好耐連阿女都in完落返嚟我都未寫完,真係差啲要問佢地加紙甘滯,可能學校都感受到我都佢地嘅喜愛,終於都收咗我個女!
所以我覺得問卷呢part都好重要,建議大家認 ...

YEAH, 所以話唔計分... 唔會啦. 睇你有冇heart, 明眼人一望就知 kekeke

原帖由 cheeseman 於 11-9-25 02:25 PM 發表
我囝囝開學無幾耐有日放學喊,姐姐問佢做物喊,佢話吾想放學,想返學喎!
我搵日真係要返學校問校長佢俾左物野藥阿仔食。mouth:" />

可能係校長同澳華合作, 在lunch box 落樂 kekke

希望出年見到你

原帖由 cpcog 於 11-9-30 10:00 PM 發表
The parents in LMC are really nice, friendly and helpful!! :)
Wish the ones who love this school could be successful! :)

‹ 上一主題|下一主題