用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 想問下葉氏兒童合唱團的意見?
樓主: kae
go

想問下葉氏兒童合唱團的意見? [複製鏈接]

Re: 想問下葉氏兒童合唱團的意見?

boomui ,
我女正返幼兒園N1,想問下呢個課程會唔會類似唱遊班,我諗緊佢而家2.5Y,想星期六/日比D野佢學, 唔知英文好定音樂好, 因為佢學校都有好多唱遊時間, 我唔想重複, 其實呢個課程的重點是甚麼?( 8個level, 成2年咁長,好似拖得好長), 完成後小朋友最大得著是甚麼? 另外, 一班人數有20/30人, 會唔會太多? 最後,邊幾位導師你會推介(沙田,葵青)?
唔好意思,問題太多~

boomui,
我都好同意你的意見, 多謝晒, 另外, 我想追問下如果報沙田,邊一班會好D,星期六(1hr)有三班,導師好似有 :paggie,betty,josephine,quennie,另外星期日(2hrs)下午有一班,導師有lily.可唔可以比D意見? PM pls. Thanks a lot!!

Boomui,
唔該晒, 其實佢地職員都有向我推介lily,看來佢口碑都唔錯, 我最大考慮係~星期日下午4-6時的時間好難搞, 即係個個sunday 都去唔到街, 冇左family.~~另外我想知課程係咪可以自由調動, 例如上完三個月後,可唔可以由1小時的course調去2小時的course? 又或轉去唔同地方?(如葵芳調去沙田等)?
另外, 坊間類似的音樂課程, 如Tom Lee與葉氏, 兩者, 你會點比?因為我唔係太熟悉, 請比D意見~ (如唔方便,可以選擇性回答)唔該晒~~

boomui 寫道:
哈哈!queenie係我friend呀!但其它幾位老師就ok啦..
不過我覺得你可以揀星期日lili姐姐,佢好有責任心!仲教得好好!
‹ 上一主題|下一主題