用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 91區家長一齊入來傾下大計 :)
樓主: little_kiki
go

91區家長一齊入來傾下大計 :) [複製鏈接]

原文章由 LongRyan 於 08-1-26 11:48 發表
natnat and little_kiki,

你地終於選左邊幾間呀(一,二,三)?純粹八吓啫.

LongRyan

而家準備出發去交表,排位如下:

甲一:一呂
乙一:一呂
乙二:主風
乙三:田家炳
乙四:梁鉅膠
乙五:沙循

原文章由 LongRyan 於 08-1-26 17:16 發表
little_kiki, 你終於都決定左啦, 依家有無鬆左一口氣呀?

有呀,交完安心啦,結果如何都沒辦法改變了,唯有再等等等等六月啦.
你決定好未呀?聽日最後啦.

其實見到老師都好辛苦,咁凍天氣還要坐成日.
好奇怪的現象是有好多家長到場時所選校及找no.我只用了5分鐘時間取表填好走人.

原文章由 恩禧媽 於 08-1-27 20:27 發表

我有個朋友仲好笑,我昨天早上係街收到佢電話,佢竟然係中心才打電話俾我問我d二線學校點排位好喎! 咁我相信佢係中心所用的時間一定會係好耐啦!
我都係5分鐘9掂走人呀! ...

但,自己都無對間學校了解就填,第日派左讀得唔好會唔會怪你架.

雖然還有漫長的五個月,但大家都可以在這裡keep in touch.

回想11月時的失落,今日有大家一起傾,感覺好了很多,希望六月時大家都如願.真不知為何小一派位要足足浪費家長9個月時間等待...局長,捱時間好辛苦呀.

:恭: :喜: :發: :財:

祝大家今年的願望達成,小朋友入讀到心儀的學校.

你地好厲害呀,我只整左一份profile for一呂,其他都無整.因為唔夠時間啦.
‹ 上一主題|下一主題