用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬幼稚園 請問有無乘座R校車的協幼學生?
樓主: FanFai
go

請問有無乘座R校車的協幼學生? [複製鏈接]

小女今年會入讀K1, 根據學校提供的褓母車資料, 覺得A車無論在規模,時間及地點,價錢都頗合適, 卻唯獨沒有安全帶設備,(56座位) 這亦是我最擔心的! 另外, R車跟A車各方面都相約, 只是好像規模較小, 但有提供安全帶 (24座位), 請問各媽咪有無資料提供及分享?? 另外, 幼稚園學生是否坐細車較安全呢?

謝謝!!
   0    0    0    0

剛打电話比A車, 佢哋話條安全帶類似小巴那種, 不過個扣是膠,不是鐵扣, 話驚小朋友會用來玩, 整親個頭

我都未決定幾時入錢, 仲係1516, R車定A車?

原文章由 饅頭媽媽(町) 於 08-7-14 23:21 發表

係咪每個月比 定兩個月兩個月收呀~~尋日打左去叫我今日九點打去我都唔記得左太忙tim~~
我都係搭A車冇得揀~睇下遲D會唔會搬去土瓜灣就唔駛坐校車~ ...

剩係9月銀行入數, 之後就每個月尾入支票落袋仔!

原文章由 claracpp 於 08-8-4 11:44 發表
this year I will try 'R' car, before used 'A' car but ...

What's happen of 'A' car???  I just thinking whether chosing 'A' car or 'R' car??
‹ 上一主題|下一主題