用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請分享下48網 派榜結果
樓主: AnnetteWong
go

請分享下48網 派榜結果 [複製鏈接]

我派左22志願樂善堂楊仲明學校,現成功叩門聖安當,請問這間學校好嗎?

回復 4# acomcom88 的帖子

我自己都係咁唸,仲好過離不開樂善堂。我個是女女,但我冇唸過讀女校,D朋友多數都say no

多謝你的分享,本身我都叩埋基法,但基法考試時間撞左平田李兆強,我怕遲到印象唔好,所以放棄左基法。今日應收到李兆強封信,唔知結果會係點呢?
原帖由 acomcom88 於 11-7-2 01:19 發表

我格離屋個小朋友就讀聖安當一年級,有日佢家長和我交談,(因她女兒大我女一年)之前也同讀同一間幼稚園,當她知道我第一志願是油基法後,就一直話唔好,話聖安當好,我見我格離屋個小朋友話讀得好開心,所以,以為唔錯,我 ...

請問你係德田李兆強定平田李兆強,點解你有2in既同埋你面試時5分鐘就出返黎既,因為我面試當天家長在禮堂等,小朋友夠人數就安排上去面試,同你所講完全唔同,請問你放第幾志願呢!我今天還未收到信,我諗都冇望了。你小朋友讀什麼幼稚園呢?
原帖由 akina_yeung 於 11-7-2 21:20 發表
你唔係決定咗基顯嗎?

平田李兆強同基法是同一日面試, 因為同一日我又考基顯, 最後, 李兆強果度我遲咗半個鐘至到... 囡囡面試五分鐘就出 咗嚟, 我以為一定衰咗, 但是, 在13號收到李兆強電話有2nd In...

我4號會去 ...

回復 13# BebeeYY 的帖子

你既心情我完完全全體會到,就好似我而家咁入左聖安當(雖然唔係自己頭三甲),但總好過留係楊仲明。如果冇學校收,我女女今年一定辛苦X1000

回復 6# akina_yeung 的帖子

請問你擺平田李兆強第幾志願,同埋你小朋友讀邊間幼稚園呢?

哦......原來係咁,唔該哂^^
‹ 上一主題|下一主題