用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 最後決定放棄直資,再參加大抽獎
go

最後決定放棄直資,再參加大抽獎 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

回覆:最後決定放棄直資,再參加大抽獎

41網係傳統重災區,一係中頭獎,一係得個桔。除非眾人皆醉我獨醒,唔搏頭獎直接揀二獎。機會我又唔覺double,都係一個case number(你唔會揀兩間吧?)一個希望。唸清楚先。聽朝打去EDB問下手續啦

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+6226+於+14-01-12+發表我聽說

原帖由 cherrieshum 於 14-01-12 發表
陸小並非一線學校,有41網當然選喇沙如我有41址, 毋須置疑等大抽獎!

...
我偏向play safe,12網走去誇區讀直資(亦因為傳統唔係我杯茶)

醒目開學勳章 王國長老

引用:回覆+AgapePa+的帖子 原來孖仔得一個號碼

原帖由 6226 於 14-01-12 發表
回覆 AgapePa 的帖子

原來孖仔得一個號碼?有人同我講分別抽?
你揀兩間咪分別抽。揀一間就當同case。咁你唸下如果大孖派喇沙,細孖派黃大仙,(touchwood)唔通到時教育局叫你任揀一間嗎?

醒目開學勳章 王國長老

傻太 發表於 14-1-13 14:11
不是兩個編號嗎?邊個抽先就跟邊個,即細孖個隨機號碼先,大孖就不用再抽,直接跟細孖。。。

...

請看#14, 唔重覆了
‹ 上一主題|下一主題