用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 YW Channel 2上中
樓主: wwwmama
go

YW Channel 2上中 [複製鏈接]

原文章由 010 於 07-12-12 23:18 發表
哎呀...人家真係好鬼掛住你嫁嘛

你仲講

原文章由 010 於 07-12-13 13:58 發表

你倆個好合拍喎....不如你倆個組返個女子二人組, 我做你地經理人啦...

係呢???!!!無論在海港城 (即係bk ) 定係在圓方 (新開商場-Element, 你去過未呀? 即係=我地的新天地) 我on line時, 你 ... [/qu ...

010+jamma
你地班靚太打咭時,我正在捱騾仔。今年新年之前都唔駛旨意有時間snake,咁咪唯有在晚上月黑風高,夜深人靜的時候四圍去自言自語lor:

不過我都幾enjoy自言自語ga,你知你地打字手腳幾快,我怕即是對話,會追到我氣咳

原文章由 mcheung 於 07-12-14 16:12 發表
我多咀ma.......

你想住水晶宮就真啦

日日貼圖就夠了

原文章由 mcheung 於 07-12-15 22:31 發表
請注意我無日日在此貼圖呀...............我亦從不在意什麼水晶宮或 xxxx,只是鍾意就出下聲,明白否??

長老,你講完之後,無貼個哈哈笑出來wor,你唔係嬲下

下次都係唔好懶yau 默

話時話,你貼的圖又真是很有趣和貼題,貼多些在這裡就好了

點解今晚我入唔到新天地

時時出了以下的error message 之後IE便自動關掉:

AppName: iexplore.exe  AppVer: 6.0.2900.2180  ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.3119  Offset: 00012a5b

有無媽咪跟我一樣啊
‹ 上一主題|下一主題