用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 對崇真小學暨幼稚園好失望
樓主: tgrm
go

對崇真小學暨幼稚園好失望 [複製鏈接]

我個仔都係尋日in 完,eng speaking stream.

我觀察到以下現象,唔知 arm 唔arm, group interview 時(actually no individual interview), 唱完歌仔之後,就有miss 走埋離同我傾,好似唔見 miss 同個個家長都傾,可能係我太投入同miss傾, mo 留意,定真係唔係個個家長都傾?
我想問下收到offer 的家長, miss有mo 同你傾?

另外,見到很多家長都說他們的bb回答了很多問題,但我就不覺得group interview 時 老師有問很多問題,只是問下各位小朋友"Do you know what is this?" 之類, mo 單對單文,你地in時是否都是這樣?

我老公唔係好鐘意尼間學校,覺得很舊,好似佢以前間小學wor.

原帖由 lpcjoe 於 09-11-21 19:58 發表
CS1888:
睇過你地既回應,我個心舒服左好多,我個女都係超大B,而兩夫婦都係專業工作者,面試當日佢能夠做外籍老師所講既所有野,而且係快而準,我心想:唔收就奇!結果,真係唔收!
我不斷反醒,係我既問題嗎?係我回答老師時不夠禮 ...

Hi CS1888 and Ipcjoe,

請問你地個女答問題時,miss 有mo同你地傾gui(talk)?
‹ 上一主題|下一主題