用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^。^ 創價 07 K1家長(part2)
樓主: patBmom
go

^。^ 創價 07 K1家長(part2) [複製鏈接]

係呀, 我都覺得好緊, 我拎左2條褲去樓下換過條橡筋.....

我今日番學校攞左套校服囉, 細碼, 件衫都ok, 不過條褲個褲頭好似好緊咁......唔知係咪著耐左會鬆既呢?

仲想問下咁多 ... [/quote]

加埋我個女~~~

上午班:
1)pink...sunny仔...將軍澳
2) 咕怪媽媽...寧寧(女)...將軍澳坑口站
3)annie926.....柏禧.....荃灣
4)dorothy......逸熙...彩虹
5) 天使兒 ...... Ryan ..... 深井
6) abebe ...... 玟穎 ..... 青衣
7) pinocchio....禮禮......青衣
8) elysemama....巧妤.....沙田

下午班
1)patBmom....Samuel....太子
2)小阮子媽媽....晴晴....深水埗
3)janetngan2....政慧.....大角咀
4)小王子popo....祉悅.....黃大仙  
5)Michelmcy.....Alex.....將軍澳
6)Salina ... Ki Ki ... Tsuen Wan
7) sweetman...惠惠...青衣
8) ernestfu...柏天....荔枝角
9)tracy...hoho....沙田10)ballball411.............蔚蔚..........沙田

tracy 你沙田邊度呀? 我住富豪架

喇沙利道 , 已經係最近, 但係都仲要行3條街度.......... 夏天同落雨行都幾係野 ..... -.-

蔚蔚就一路以黎都上緊英文班(外籍老師小組上堂) 同埋芭蕾舞, 而家暑期就報多左游水同音樂, 等佢玩下, 不過暑假完左, 英文同芭蕾舞都會繼續, 因為2樣都已經上左好耐

蔚蔚而家上個d英文班, 都係自己上架, 其實學唔學到野, 你上得幾堂就知道, 因為如果學到野, 通常係屋企佢地都會用到出黎, 好似蔚蔚咁, 係屋企久唔久就會彈講英文, 係我平時無教佢既, 咁就知道佢係跟老師學, 游水班, 蔚蔚都係自己上架, 不過家長就係池邊睇住, 我就覺得咁都無問題, 因為蔚蔚不嬲都唔怕水, 最主要睇你個仔怕唔怕水, 如果怕就大d先比佢學

我想問下你地會唔會係運動衫入面著底衫呀?

咁等我買番幾件背心底衫先得......

點解個網, 我開唔到既?

我都未影, 不過應該weekend 會影架啦, 因為今日同個囡剪左頭髮, 等佢有靚靚既學生相

你地買左波鞋未呀? 我今日出銅鑼灣, 係 sogo 買左2對波鞋比蔚蔚, 一對addias 放係學校, 另外買左對公雞比佢返學著
‹ 上一主題|下一主題