用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^。^ 創價 07 K1家長(part2)
go

^。^ 創價 07 K1家長(part2) [複製鏈接]

上午班:
1)pink...sunny仔...將軍澳
2) 咕怪媽媽...寧寧(女)...將軍澳坑口站
3)annie926.....柏禧.....荃灣
4)dorothy......逸熙...彩虹

下午班
1)patBmom....Samuel....太子
2)小阮子媽媽....晴晴....深水埗
3)janetngan2....政慧.....大角咀
4)小王子popo....祉悅.....黃大仙  
5)Michelmcy.....Alex.....將軍澳
6)Salina ... Ki Ki ... Tsuen Wan
7) sweetman...惠惠...青衣

因為舊嗰邊成日upload都有啲問題,
所以開part2,
希望大家唔好怪我多事啦!

各位媽咪買咗白波鞋未呀?
我見呢排啲運動鋪開始減價,
大家得閒就去睇咁啦!

[ 本文章最後由 patBmom 於 07-7-20 17:17 編輯 ]
   0    0    0    0

hellopatBmom , 點會怪妳多事呢 .我未買白波鞋,但去運動家/Royal Sport 好小白波鞋:cry: ,我想去Toolsland/jusco/wing on/千式店睇

[ 本文章最後由 janetngan2 於 07-7-6 18:07 編輯 ]

上午班:
5) 天使兒 ...... Ryan ..... 深井

下午班
2)小阮子媽媽....晴晴. ...

上午班:

下午班
6)Salina ... Ki Ki ... Tsuen Wan

個新BK網頁真係激死人呀!
好似天使兒加咗名之後就唔見晒下午班後面啲名,
所以我就幫天使兒重新整理過一次!

janetngan2,
我嗰日去海運行街就幫個仔買咗對,
係new balance $250,
跟住再喺沙田啲運動鋪行街見到有啲仲平,
都係200-230左右咋!

[ 本文章最後由 patBmom 於 07-7-6 19:17 編輯 ]

係咪一定要純白色? 有三條粉紅斜間得唔得呢 he?:idea:

原文章由 janetngan2 於 07-7-6 17:59 發表
hellopatBmom , 點會怪妳多事呢 .我未買白波鞋,但去運動家/Royal Sport 好小白波鞋:cry: ,我想去Toolsland/jusco/wing on/千式店睇
[

原文章由 咕怪媽媽 於 07-7-6 21:45 發表
係咪一定要純白色? 有三條粉紅斜間得唔得呢 he?:idea:
我上次問miss,她答:最好純白色波鞋,但有少少顏色都ok

[quote]原文章由 patBmom 於 07-7-6 19:15 發表
上午班:
6) abebe ...... 玟穎 ..... 青衣

下午班

個網真係怪怪地, 我回覆時係cut咗d 下午班嗰幾行, 要自己copy& paste返落去

HI!我想問創價係唔係活動教學架

原文章由 patBmom 於 07-7-6 15:32 發表
上午班:

下午班
2)小阮子媽媽....晴晴. ...

wongpsv:係~
各位搭校車既創價媽媽:我想問有無校車叔叔/亞姐打比你地呀?因上次問校車線問題時亞姐話會電話通知我上/落時間,但到現在都未收到電話?係咪我自己要打去問?定係等8月家長會時再問學校呢

醒目開學勳章

你放心 la..你應該將會有次返開家長會時..
校車會比一張有時間既紙你架!!

原文章由 janetngan2 於 07-7-7 23:22 發表
wongpsv:係~
各位搭校車既創價媽媽:我想問有無校車叔叔/亞姐打比你地呀?因上次問校車線問題時亞姐話會電話通知我上/落時間,但到現在都未收到電話?係咪我自己要打去問?定係等8月家長會時再問學校呢

Oscar媽:thanks
原文章由 Oscar媽 於 07-7-8 00:18 發表
你放心 la..你應該將會有次返開家長會時..
校車會比一張有時間既紙你架!!

我買嗰對波鞋都有少少灰色架!
不過著咗上腳都唔係好覺!

灰色穿返學都無所為啦,放係學校果對係白色咪得囉~
原文章由 patBmom 於 07-7-8 00:30 發表
我買嗰對波鞋都有少少灰色架!
不過著咗上腳都唔係好覺!

[ 本文章最後由 janetngan2 於 07-7-8 00:38 編輯 ]

上午班:
6) abebe ...... 玟穎 ..... 青衣

下午班
8) ernestfu...柏天....荔枝角
[img align=left]http://b3.lilypie.com/YC-Gp8.png[/img]

我都係唸住去Dr.kong買鞋,$190一對。不過再等下會唔會再減。d波鞋係唔係每星期羅番屋企洗?唔知個鞋袋係自備定係學校提供?
柏熹媽咪,上次我地個仔套細碼校服無貨,校服公司咪話有貨會call我地既?我想問你有無收到電話?因為18號番學校要交校服相喇!

pinkcheung:嘜要用鞋袋嗎?另外你不如自己直接打去校服商問下,因我上個月係學校買完校服唔岩size(自己無check清楚),之後我自己去左何文田換都有碼(細碼褲)
原文章由 pinkcheung 於 07-7-8 19:00 發表
我都係唸住去Dr.kong買鞋,$190一對。不過再等下會唔會再減。d波鞋係唔係每星期羅番屋企洗?唔知個鞋袋係自備定係學校提供?
柏熹媽咪,上次我地個仔套細碼校服無貨,校服公司咪話有貨會call我地既?我想問你有無 ...

醒目開學勳章

放係學校對鞋唔需要鞋袋架!!
學校會每 2 個月比小朋友帶鞋返屋企洗..
老師會將對鞋放入保鮮袋比小朋友拎返屋企

原文章由 pinkcheung 於 07-7-8 19:00 發表
柏熹媽咪,上次我地個仔套細碼校服無貨,校服公司咪話有貨會call我地既?我想問你有無 ...

Oscar媽:我想問下女仔既頭飾係咪一定要凈色?定係無所為?
thanks

Hi 各位mami,
想問下有冇校車由將軍澳返創價? 定要搭保姆車? 車程時間多少? How much?

pink,
我都冇收到電話, 好似係我地自己打去問有貨未, 等我遲d打去問下先.  18/8 先要交相, 仲有時間慢慢搞
柏熹媽咪,上次我地個仔套細碼校服無貨,校服公司咪話有貨會call我地既?我想問你有無收到電話?因為18號番學校要交校服相喇!

.
.
.
.
真係Q, 下晝收到校服商電話有衫攞喇, 我揀去舖頭攞, 因唔啱可以即刻換.

[ 本文章最後由 Annie926 於 07-7-9 22:54 編輯 ]
:-P
‹ 上一主題|下一主題