用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 KM~我中奬啦!
樓主: littlecook
go

KM~我中奬啦! [複製鏈接]

我都係尋日收到PM K1 OFFER, 仔仔0812, 超細B, 考咗兩次N班, 一次K1, 全部報PM, 全部WAITING.....K1 SEND 回條時有寄埋REQUEST LETTER, N1第一次時唔識冇寫, 第二次無癮又冇寫.........宜家K1有OFFER, 唔知關唔關事呢?
宜家擔心緊追唔追得上, 因為亞仔讀緊維記N班, A-Z都未認到, 數數教到1-5, 哈哈, 但我朋友個仔响KM讀N班, 真係好深 諗起都驚呀

PN syllabus is really hard and they have tests too...

原帖由 littlecook 於 11-5-27 17:36 發表
係咪即係咁呀:
2010年頭報考10/11 N班 WAITING
2010年尾報考11/12 K1 WAITING (最尾5月收!)
2011年頭以大B身份報多一次 N班 WAITING (出左RESULT無几耐?)

我家細囡都係年尾B,但今年開始年尾B已經無得報N班,唔知可唔 ...

係呀, 2010細B仲可以報N班, 2011 3月再IN N 班, 4月中出RESULT, 都係WAITING,  諗住民生收佢K1就冇再理其他, 點知咁好彩

原帖由 littlecook 於 11-5-27 17:36 發表
係咪即係咁呀:
2010年頭報考10/11 N班 WAITING
2010年尾報考11/12 K1 WAITING (最尾5月收!)
2011年頭以大B身份報多一次 N班 WAITING (出左RESULT無几耐?)

我家細囡都係年尾B,但今年開始年尾B已經無得報N班,唔知可唔 ...

仲有, 阿仔唔叻嘅, IN K1果日朝早IN 完ST. CAT, 好攰瞓咗一陣比我叫醒再去KM IN, 當上二樓單獨IN時, 又喊又十問9唔應, 所以預咗唔收, 有WAITING都感恩! 我覺得佢第一次IN N班時最好狀態

回覆 10# littlecook 的文章

講老實, 阿仔一d都唔叻, group in 時表現都好普通, 單獨見老師時真係又喊又十問九唔應, 唔知係唔係考咗3次同埋有寫信嘅關係? 加埋神嘅保守, 最終都可以入k1
‹ 上一主題|下一主題